Στο 0-0 έμειναν Πεύκη και Χαραυγιακός στην εξ αναβολής 5η αγωνιστική
Αθλητισμός

Στο 0-0 έμειναν Πεύκη και Χαραυγιακός στην εξ αναβολής 5η αγωνιστική

Δίχως πολλές φάσεις, αλλά με πολλά νεύρα ήταν το εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ της Πεύκης και του Χαραυγιακού για την 5η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΑ.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που μόνο το ποιοτικό ποδόσφαιρο δεν ευνοούσε, οι δύο ομάδες έμειναν στο «λευκή» ισοπαλία, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να έχει την πολύ καλή της φάση στο 47΄, όταν το σουτ του Κότσια πέρασε άουτ.

Το συγκρότημα του Γ. Κοϊντόση, με συνολικά 11 βαθμούς, βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η διαιτησία του Χαλδαίου προκάλεσε πολλά παράπονα και από τις δύο ομάδες, ενώ το τελευταίο σφύριγμα ακολουθήθηκε από «σύρραξη» μελών των δύο αποστολών, η οποία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Στον λογαριασμό της σελίδας της Πεύκης το τελικό αποτέλεσμα σχολιάζεται ως εξής:

«Με λευκή ισοπαλία έληξε πριν από μερικά λεπτά η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Χαραυγιακό.

»Μια πολύ θετική μέρα για τους “Μπλε της Καρδιάς μας”, κυρίως από πλευράς εμφάνισης, αφού επί ενάμιση ημίχρονο (περισσότερο στο δεύτερο), είχαν σαφή εδαφική υπεροχή (η οποία αποτυπώνεται και στις τελικές προσπάθειες, 8-6 υπέρ του ΑΟΠ) και παρήγαγαν εμφανώς ωραιότερο ποδόσφαιρο από τους αντιπάλους τους.

»Στα θετικά επίσης της ημέρας πρέπει να καταγραφούν η πολύ πειστική εμφάνιση αρκετών από τους νεαρούς παίκτες μας και ο εντυπωσιακός αριθμός θεατών, αν ληφθεί υπόψη η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα».

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Γιακουμής, Κουτσαύτης, Ανδρέου, Τσάκος, Κοκαβέσης, Κουτούζης (79΄ Μάτσος), Πετράκης, Γκατζιώρας(90+2΄ Καρανίκας), Κότσια (85΄ Σταματάκης), Ζαφειράκης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Χαρισάκης (57΄ Μπιρμπιλής), Βενέτης, Παπαδημητρίου, Βαζούκης, Φωστέρης, Τουγουντζόγλου, Ζήσης, Κουντουριώτης (66΄ Ντακόβ), Χατζηπαναγιώτης (46΄ Κωνσταντόπουλος), Αναστασόπουλος.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet