Με «τεσσάρα»… καθάρισε τον Κεραυνό Πετρούπολης η Λυκόβρυση
Αθλητισμός

Με «τεσσάρα»… καθάρισε τον Κεραυνό Πετρούπολης η Λυκόβρυση

Βαθμολογική ανάσα για τον Α.Ο. Λυκόβρυσης, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) υποδέχθηκε τον Κεραυνό Πετρούπολης, στο γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 4-1, που την ανέβασε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 5 βαθμούς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 15΄ ο Ιωάννης Πάγκας, με πέναλτι, για να έρθει στο 26΄ ο Στυλιανός Επταήμερος να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 67΄ ήταν και πάλι ο Πάγκας που έστελνε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 80΄, μειώνοντας σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάριου Δρόσου. Η απάντηση αυτή ωστόσο δεν είχε συνέχεια, απεναντίας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έβαλαν και τέταρτο γκολ με τον Κωνσταντίνο Αποστόλου.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Κωτσιόπουλος, Σούμπασι, Τζέλης, Αγγελής, Μίτογλου, Επταήμερος (63΄ Σταματέλος), Κ. Καβαλάρης, Δ. Ραυτόπουλος, Κάντριου (77΄ Αποστόλου), Πάγκας (82΄ Γκέος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παναγιώτης Δουγιέκος): Παπαβασιλείου, Χ. Καβαλάρης, Λώλος, Μιχάλης (46΄ Δρόσος), Αλειφέρης, Καλογερόπουλος, Τσαγκάρης, Γερολυμάτος, Χρας, Κοτσαμπάς (74΄ Τζαμαλής), Καταγής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet