Η Μαρίνα Πατούλη… παίζει μπάλα και στον Αθλητισμό
Αθλητισμός

Η Μαρίνα Πατούλη… παίζει μπάλα και στον Αθλητισμό

Σε συνέχεια της τελευταίας συνάντησης που είχε στα μέσα Οκτωβρίου με τον πρόεδρο του Α.Ο. Λυκόβρυσης, Κώστα Διαμάντη, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, έδωσε άμεσες λύσεις για τις λειτουργικές ανάγκες που είχαν ανακύψει και αντιμετώπιζε το Αθλητικό Σωματείο στο Διαδημοτικό Γήπεδο Λυκόβρυσης.

Ένα από τα βασικότερα αιτήματα του Αθλητικού Συλλόγου ικανοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, μετά από τη συμβολή εξωτερικού τεχνικού συνεργείου, το οποίο συντήρησε (καλλωπισμός – χτένισμα)  τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Επίσης τοποθετήθηκαν χημικές τουαλέτες για τη διασφάλιση της υγιεινής των αθλουμένων, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, από τις υπηρεσίες του ΠΕΑΠ, η αγορά και τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα για τα αποδυτήρια της ομάδας.

Παράλληλα, η κα Πατούλη φροντίζει ώστε να εξοπλισθεί και το Ιατρείο του γηπέδου με το απαιτούμενο ιατροφαρμακευτικό υλικό, ενώ προωθεί -σε συνεργασία με τον κ. Διαμάντη- από κοινού αθλητικές διαδημοτικές δράσεις.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ εξήρε την πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτύξει με τον πρόεδρο του Α.Ο. Λυκόβρυσης και μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «η δημιουργία νέων συνθηκών άθλησης για τα παιδιά μας είναι προϊόν σοβαρής και υπεύθυνης στάσης από όσους, με πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και αλληλοκατανόησης, μπορούν να παρεμβαίνουν θετικά και γόνιμα για το μέλλον τους».

Τέλος, η κα Πατούλη ευχαρίστησε τον κ. Διαμάντη για την εποικοδομητική συνεργασία, λέγοντας ότι «το ευ αγωνίζεσθαι είναι ο διαχρονικός φάρος ανάπτυξης των αθλουμένων του Δήμου μας και κοινός τόπος συνάντησης και διαλόγου όλων των εμπλεκόμενων φορέων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet