Ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ από ΚΑΟΛ με έπαθλο την Αλληλεγγύη
Αθλητισμός

Ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ από ΚΑΟΛ με έπαθλο την Αλληλεγγύη

Ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης διοργανώνει ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ, φιλοξενώντας τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης (Δαβάκη & Σ. Καράγιωργα).

Στόχος του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς στον χώρο θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς, ενώ θα πραγματοποιηθει εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα) από τους θεατές, τα οποία θα ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Για τον λόγο αυτό δεν θα υπάρχει προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου. Αντί αυτού, στην είσοδο του γυμναστηρίου θα υπάρχει σημείο συγκέντρωσης των ειδών όπου θα μπορεί όποιος επιθυμεί να δώσει τη συνεισφορά του πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και μετά τη λήξη του αγώνα κληρώσεις δώρων για τους θεατές που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

«Μεγάλος νικητής αναμένεται να είναι η αλληλεγγύη και η ελπίδα!» αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ είναι ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Αφίσα φιλανθρωπικού αγώνα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet