3η θέση στο Πρωτάθλημα Σκάκι Παίδων & Παμπαίδων Αττικής για τον «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

3η θέση στο Πρωτάθλημα Σκάκι Παίδων & Παμπαίδων Αττικής για τον «Αριστοτέλη»

Με την κατάκτηση του κυπέλλου της 3ης θέσης από τη Β Ομάδα Σκάκι του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» κάτω των 10 ετών ολοκληρώθηκαν τα Πρωταθλήματα των ομάδων των κατηγοριών Παίδων και Παμπαίδων Αττικής που διεξήχθησαν από τις 22 Απριλίου 2018 έως τις 20 Μαΐου 2018.

Η Β΄ Ομάδα U10 πέτυχε τρεις νίκες και κατέκτησε την 3η θέση με 6 βαθμούς κατακτώντας το 3ο κύπελλο της  Κατηγορίας. Πρόκειται για  σημαντική επιτυχία. Η ομάδα κάτω των 8  ετών, αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα  της, στην τελευταία σκακιέρα, από  τον Φυσιολάτρη Νίκαιας με σκορ 2 – 1 και περιορίστηκε στην 5η θέση μεταξύ 18 ομάδων, ενώ πέτυχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε 5 αγώνες και συγκέντρωσε 7 βαθμούς. Οι υπόλοιπες Ομάδες του Συλλόγου, η Α κάτω των 10  και οι  Α΄ και Β΄ κάτω των 14 ετών αγωνίστηκαν ικανοποιητικά πετυχαίνοντας από 2 νίκες η καθεμιά.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες και την αγωνιστικότητά τους στα δύσκολα πρωταθλήματα της Αττικής που έλαβαν μέρος και τους εύχεται ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σύλλογος πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση με εκλογές το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στις 16:00 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» κάτω από το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου).

«Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξετε και να δυναμώσετε έναν δραστήριο Σύλλογο με δυνατές σκακιστικές ομάδες» προσκαλεί τα μέλη του ο Σύλλογος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet