Πολύτιμη νίκη για την Πεύκη επί του Ιάσονα
Αθλητισμός

Πολύτιμη νίκη για την Πεύκη επί του Ιάσονα

Μεγάλες συγκινήσεις πρόσφερε η αναμέτρηση μεταξύ της Πεύκης και του Ιάσωνα, η οποία τελικώς έληξε με νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι πρώτοι που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα πολύ νωρίς (στο 1ο λεπτό), όταν ο Κωνσταντόπουλος έστειλε την μπάλα στο “Γ” του τερματοφύλακα της Πεύκης, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και γρήγορα γύρισαν το σκορ σε 3-1, στο 26΄ με πέναλντι του Μπούρα, μετά από ανατροπή του Πετράκη από τον Α. Κωνσταντόπουλο, στο 35΄ πάλι με πέναλντι, που κέρδισε και εκτέλεσε επιτυχώς ο Ζαφειράκης και στο 58΄ με διπλή προσπάθεια από τον Παστελόπουλος, ύστερα από σέντρα του Μάλλη. Μάλιστα, η ομάδα της Πεύκης είχε και δύο δοκάρια, ένα με τον Ζαφειράκη στο 46΄, μετά από εκτέλεση φάουλ, και ένα με τον Μπούρα στο 60΄, μετά από σέντρα σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 3-2 με πέναλντι που κέρδισε ο Κολίτσι και εκτέλεσε επιτυχώς, στο 62΄, ο Καριατλής. Στο ίδιο λεπτό είχαμε και την αποβολή του Μάλλη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η πολύτιμη νίκη ανέβασε την Πεύκη στην 11η του 2ου ομίλου της της Α΄ Κατηγορίας, με 17 βαθμούς, αφήνοντας τον Ιάσονα 13ο, με 13 βαθμούς.

Διαιτητές: Κ. Μπαϊρακτάρης, Τσαλίκης-Σταύρογλου

ΠΕΥΚΗ: Μανουσάκης, Κοκαβέσης, Μάλλης, Ανδρέου, Μάτσος, Κουτούζης (91΄ Σταματάκης), Ζαφειράκης (86΄ Ρούμπος), Βλάχος, Πετράκης (83΄ Ντοβλετάκης), Μπούρας, Παστελόπουλος

ΙΑΣΩΝ: Μητρούσης, Παναγιωτίδης (46΄ Καραμίτζας), Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος Α., Χαλιάσος, Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Βασιλικός (68΄ Δουληγέρης), Καριατλής, Ρώιμπας (46΄ Κολίτσι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet