Πέρασε και από τους Αμπελόκηπους η Λυκόβρυση
Αθλητισμός

Πέρασε και από τους Αμπελόκηπους η Λυκόβρυση

Η Λυκόβρυση δείχνει αποφασισμένη να μην… ξεκολλήσει από το πλευρό του Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο συγκατοικεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Κάτι που απέδειξε και στη 17η αγωνιστική, φεύγοντας από τους Αμπελόκηπους με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, σε ένα γενικότερα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, μπήκε πολύ νωρίας, μόλις στο 3΄, από τον Καπλάνη ο οποίος εκμεταλλεύθηκε  την ασυνεννοησία μεταξύ Τσέλιου και Κουκουμάφτση και πλάσαρε εύκολα τον Ζαραβέλη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Αμπελοκήπων ανέβασε την απόδοσή της, αποσκοπώντας στην ισοφάριση, η οποία παρολίγον να έρθει από την ασυννενοησία του Κορδολαίμη με τον τερματοφύλακά του Βιτζηλαίο, αλλά η προβολή του πρώτου πέρασε ελάχιστα εκατοστά κόρνερ.

Η Λυκόβρυση, από την πλευρά της, εκμεταλλευόμενη το “ανέβασμα” των Αμπελοκήπων στο τελευταίο δεκάλεπτο, βγήκε στην κόντρα και έχασε μάλιστα 2-3 καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της, με χαρακτηριστικότερη το πλασέ Καπλάνη που απομάκρυνε ο Ζαραβέλης με τη… βοήθεια του δοκαριού.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Μάλλης Γ.): Ζαραβέλης, Παναγόπουλος, Μπάμε, Τσέλιος (60′ Πελεκούδας), Μηνάς, Κουκουμάφτσης, Κύλογλου (84′ Στασινούλιας), Μπεκιράι, Παπαδόπουλος (86′ Πότση), Μάργα, Ανδριόπουλος.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Ιωάννου Κ.): Βιτζηλαίος, Γρομητσάρης, Κορδολαίμης, Θάνος, Αγγελής, Ραυτόπουλος Π., Σταματέλος (76′ Παπαθανάσης), Μήτογλου, Κολοκοτρώνης (61′ Δρακόπουλος), Ραυτόπουλος Δ., Καπλάνης (89′ Κορκούτι).

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων του Συλλόγου

ΕΠΣ Αθηνών

  • ΝΕΟΙ ΜΕ ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΙΚΗ 2-0 (τα γκόλ ΜιλάνηΣούμπασης)
  • ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΗΤΤΑ 3-1 (το γκόλ Δανόπουλος)

Σημειώνεται ότι οι Παμπαίδες του Συλλόγου περιλαμβάνονται στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων καθώς τερμάτισαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αθηνών, με ενεργητικό 35 γκολ και παθητικό 11.

SoccerLink

  • ΠΑΙΔΕΣ 2 ΜΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΝΙΚΗ 4-1
  • ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 1 ΜΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΙΚΗ 3-0
  • ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2 ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΙΚΗ 4-2
  • ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2 ΜΕ ΘΗΣΕΑ AFC ΗΤΤΑ 3-1
  • ΤΖΟΥΝΙΟΡ 3 ΜΕ ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΙΚΗ 2-1
  • ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΗΤΤΑ 3-1

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet