Ο Πανιώνιος Καισαριανής “πλήγωσε” τον Αετό Πεύκης
Αθλητισμός

Ο Πανιώνιος Καισαριανής “πλήγωσε” τον Αετό Πεύκης

Ο Αετός προσπάθησε, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στον εντός έδρας αγώνα με τον μέχρι πρότινος ισόβαθμό του Πανιώνιο Καισαριανής, υποχωρώντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αετός μπήκε με κέφι στον αγώνα, δημιούργησε καταστάσεις κυρίως από τα αριστερά και έφτασε στη μεγάλη ευκαιρία με τον Δημητριάδη, το δυνατό σουτ όμως που επιχείρησε σταμάτησε στο σώμα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Από κει και πέρα επικράτησε απογοήτευση, η ομάδα άρχισε και πάλι να οπισθοχωρεί, αφήνοντας χώρο στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι φιλοξενούμενοι δοκίμασαν πραγματικά ένα σωρό σουτ, αλλά ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας, Θάνος Μανίκας, στάθηκε στο ύψος του και απέκρουε με άνεση κάθε προσπάθεια. Τουλάχιστον μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν  σ’ ένα ακίνδυνο πλάγιο μέσα στην περιοχή του Αετού οι αμυντικοί συγκρούστηκαν μεταξύ τους κι άφησαν την μπάλα να καταλήξει στο κεφάλι του επερχόμενου επιθετικού της Καισαριανής που πέτυχε το γκολ της νίκης.

Και μετά από αυτό, ήρθε και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία με το βολέ του Κουτσιαύτη, μετά από κόρνερ του Κέκου, να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά να μην περνά τη γραμμή κι έτσι, να ολοκληρώσει την άσχημη μέρα για τους γηπεδούχους.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Αετού προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφές, αυτή του τερματοφύλακα Θανάση Μανίκα, που έκανε ήδη καλή εμφάνιση στον αγώνα με τον Πανιώνιο, και του Γιώργου τον Γλέζου, που έρχεται από τη μεγάλη ομάδα της Πεύκης και αναμένεται να δώσει λύσεις στην “αφλογιστία” που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την επιθετική γραμμή του Αετού.

Πηγή στοιχείων: Σελίδα Αετού Πεύκης στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet