Στο πλευρό του τοπικού αθλητισμού ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης
Αθλητισμός

Στο πλευρό του τοπικού αθλητισμού ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης

Στο Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου 2016, παρευρέθη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος εξήρε το έργο των αθλητών για τις αθλητικές επιδόσεις τους, ενώ υπογράμμισε, σύμφωνα με ανακοίνωση, ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά τον τοπικό αθλητισμό και την προσπάθεια της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και της Αθλητικής Ένωσης «Αθηνά» Μαγκουφάνας, ευχόμενος  καλή επιτυχία και στους επόμενους αθλητικούς στόχους. Παράλληλα, απένειμε τα μετάλλια στους επιτυχόντες αθλητές του Διήμερου Πρωταθλήματος, με την ευχή όλοι οι αθλητές να γράψουν στο μέλλον λαμπρές σελίδες στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευάγγελος Παπανικολάου, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γιώργος Καρύμπας και ο πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Φωτίδης. Την διοργάνωση  είχε αναλάβει η Αθλητική Ένωση «Αθηνά» Μαγκουφάνας 2004, ενώ συνδιοργανωτές ήταν το ΠΕΑΠ και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet