Δημόσια συζήτηση για την κατασκευή – αποπεράτωση του κλειστού της Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Δημόσια συζήτηση για την κατασκευή – αποπεράτωση του κλειστού της Λυκόβρυσης

Η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 διοργανώνει δημόσια συζήτηση για το θέμα της κατασκευής και αποπεράτωσης του κλειστού Γηπέδου της Λυκόβρυσης, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11π.μ.

Η ώρα προσέλευσης έχει ορισθεί στις 10:50  στο ξενοδοχείο The Y Hotel, Μυκόνου 3 & Κολοκοτρώνη, στο Κεφαλάρι Κηφισιάς.

Στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας αναφέρονται τα εξής:

Η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, στην προσπάθειά της να αναδεικνύει με νηφαλιότητα και περίσκεψη τα τοπικά προβλήματα της πόλης μας και να συμβάλλει στην επίλυσή τους, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γόνιμο διάλογο και με ειλικρινή διάθεση εξεύρεσης λύσεων.

Ένα μείζον θέμα που απασχολεί τον Δήμο μας και κυρίως τους συμπολίτες μας της Λυκόβρυσης, είναι η κατασκευή και η αποπεράτωση του κλειστού Γηπέδου της Λυκόβρυσης που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται ημιτελές και εγκαταλελειμμένο. Είναι αίτημα διαχρονικό η αποπεράτωσή του ιδιαίτερα από τη νέα γενιά που αποζητά χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας, σε μια εποχή που τα αδιέξοδα των νέων ανθρώπων πληθαίνουν επικίνδυνα. Είναι ανάγκη να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη, από υπεύθυνες φωνές, το όλο θέμα, τη στιγμή που η παραπληροφόρηση οργιάζει και ακούγονται πολλά και διάφορα. Έχουν προσκληθεί για τον σκοπό αυτό ειδικοί και γνώστες του όλου θέματος.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, οι διοργανωτές παρακαλούν θερμά όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Τρίτη 9  Φεβρουαρίου 2016 στο email [email protected] και στο τηλέφωνο 6944 308390 (κ. Ιωάννου) ή 6944 308562 (κ. Βακαλόπουλος). Στη συνάντηση θα μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι λάβουν την πρόσκληση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet