“Κλώτσησε την τύχη της” η Λυκόβρυση
Αθλητισμός

“Κλώτσησε την τύχη της” η Λυκόβρυση

“Κλώτσησε την τύχη της” η πρωτοπόρος Λυκόβρυση στη 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) στην προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα Ανθούπολη, βάζοντας μόνη της εμπόδια στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Οι Λυκοβρυσιώτες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν ούτε το σχετικό γρήγορο γκολ του Δ. Ραυτόπουλου στο 20΄, με εκτέλεση πέναλντι, ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν σε εκείνο το σημείο του αγώνα, αφού ο “δράστης” του πέναλντι, Στεργίου, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αν και οι γηπεδούχοι έχασαν δύο τρεις κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είδαν τον Στρείδη να ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή τους και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τον Καμπαστανάκη να κάνει το 1-1, που φέρνει τη Λυκόβρυση να απέχει μόλις έναν βαθμό από τον δεύτερο Άρη Πετρούπουλης, που παίζει σήμερα εκτός έδρας με τον Κολωνό.

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης, με βοηθούς τους Μπατζιόπουλο και Πασπάτη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Βιτζηλαίος, Γρομητσάρης, Κορδολαίμης, Θάνος, Αγγελής, Π. Ραυτόπουλος, Σταματέλος (88΄ Δαφνάς), Κάντριου, Δρακόπουλος (53΄ Κολοκοτρώνης), Δ. Ραυτόπουλος, Καπλάνης (75΄ Κορκούτι)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Στεργίου, Λάμπος, Κυριανάκης, Κακιώρης, Κ. Τζεβελέκος, Στανόγεβιτς (65΄ Μπάρδης), Τσάγκης (20′ Φιλιππαίος), Καμπαστανάκης, Τίτο, Μαντινιώτης (46΄ Μιχαλακέλης), Ν. Στρείδης.

Για τις υπόλοιπες ομάδες της Λυκόβρυσης σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

  • Νέοι με Κορωνίδα νίκη 2-0 (τα γκολ ΜιλάνηΠαρδάλης)
  • Παίδες με Ν. Ιωνία ισοπαλία 0-0

SoccerLink

  • Παίδες 2 με Ελευθερούπολη νίκη 6-1
  • Παμπαίδες με Πεύκη νίκη 4-3
  • Τζούνιορ 3 με Απόλλωνα νίκη 5-0
  • Προτζούνιορ 1 με Deree νίκη 6-2

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet