Δείχνουν… χαρακτήρα οι ομάδες του ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Δείχνουν… χαρακτήρα οι ομάδες του ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Καλό αγωνιστικό τριήμερο για τα τμήματα του ΚΑΟΛ, με απολογισμό δύο εκτός έδρας νίκες και μία εκτός έδρας ήττα. Ακολουθεί έντονο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο με ντέρμπι κορυφής για το ανδρικό τμημα με τον Δία Χαϊδαρίου, τοπικό ντέρμπι για το εφηβικό τμήμα με τον ΓΑΟ Κουκουβαούνων και ο αγώνας για το παιδικό τμήμα με τον Α.Ο. Περισσού.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό της Πεύκης.

Αναλυτικά οι αγώνες, όπως αναφέρονται στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (προπονητής: Δημητριάδης Σάκης)

ΑΣΚ Κρυονερίου – ΚΑΟ Λυκοβρυσης 57 – 62

Παληκαρίσια εκτός έδρας νίκη της ομάδας εναντίον μιας πολύ αξιόμαχης ομάδας μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Ο αγώνας είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ και κρίθηκε στην παράταση όπου ο ΚΑΟΛ, δείχνοντας το μέταλλο και τον χαρακτήρα που έχει φτιάξει ως ομάδα, με ένα σκορ 11-4, πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 57-62 και περιμενει τον Δία Χαϊδαρίου, την Παρασκευη 12/2/16 στις 21:30, στο κλειστό της Πεύκης, που παραμένει αήττητος.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (Προπονητής: Δημητρακέλλος Σπύρος)

Αρίων Αμαρουσίου- ΚΑΟ Λυκόβρυσης 74 – 58

Το εφηβικό τμήμα ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Αρίωνα Αμαρουσίου εκτός έδρας στο εξ αναβολής μεταξύ τους παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες κοντά στο σκορ, με εναλλαγές στο προβάδισμα. Στο τρίτο δεκάλεπτο ένα μπλακ αουτ της ομάδας και ενα επιμέρους σκορ 24-2 στοίχησε στην έκβαση του αγώνα. Παρ΄ όλη την προσπάθεια των παιδιών στο 4ο δεκάλεπτο, το οποίο κέρδισαν με δέκα πόντους διαφορά, δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος την άλλη εβδομάδα με τον ΓΑΟ Κουκουβάουνων, δεύτερο στη βαθμολογία, στο τοπικό ντέρμπι την Κυριακη 14/2/16, στις 20:00, στο κλειστό της Πεύκης, ώστε να κλείσει μια πετυχημένη χρονιά, μετά από πολύ προσπάθεια από τους παίκτες και τον προπονητή.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (Προπονητής: Λαλούδας Πάρης)

Αρίων Αμαρουσίου – ΚΑΟ Λυκόβρυσης 29 – 36

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους μικρούς “λύκους” του κόουτς Λαλούδα. Μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα, οι “μικροί” του ΚΑΟΛ κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, δείχνοντας σε όλους ότι εκτός από σωστοί και πειθαρχημένοι αθλητές, αρχίζουν να αποκτούν και μέταλλο νικητή και ότι το μέλλον είναι μπροστά τους και τα καλύτερα έρχονται. Επόμενος αγώνας με την ομάδα του Α.Ο. Περισσού εντός έδρας, στις 18:30.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet