Εντός έδρας ήττα για τη Λυκόβρυση που χάνει την… επαφή με την κορυφή
Αθλητισμός

Εντός έδρας ήττα για τη Λυκόβρυση που χάνει την… επαφή με την κορυφή

Μεγάλη νίκη με 1-0, που τον φέρνει ακόμη ένα βήμα κοντύτερα στην άνοδό του στην Α΄ κατηγορία πέτυχε εκτός επί της Λυκόβρυσης ο Άρης Πετρούπολης, κατοχύρωνοντας την πρωτιά του στον 1ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ με 44 βαθμούς.

Αντίθετα, οι “Λυκοβρυσιώτες” έχασαν πολύτιμους βαθμούς μην καταφέρνοντας να πάρουν ούτε έναν βαθμό στο ντέρμπι κορυφής για την 2οή αγνωνιστική του πρωταθλήματος.

Το γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 33΄,  όταν ο Τζαμαλής εκμεταλλεύθηκε μπαλιά ακριβείας από τον Ρετζόφ και με κοντινό σουτ νίκησε τον Βιτζηλαίο.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι η καθεμία, ο Άρης στο 43΄με τον Τζαμαλής και η Λυκόβρυση στο 78΄, με τον Δ. Ραυτόπουλο.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Αργυρό και Γούναρη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Βιτζηλαίος, Γρομητσάρης, Κορδολαίμης, Θάνος, Αγγελής, Βαζλαματζής (71′ Δαφνας), Σταμαέλος, Μήτογλου, Δρακόπουλος (60′ Κολοκοτρώνης), Δ. Ραυτόπουλος, Καπλάνης (65′ Κάντριου)

ΑΡΗΣ: Αποστόλου (17′ Τριανταφύλλου), Ντούλας, Τζαμαλής (81′ Καράτι), Στρατής, Μουρτζάκης, Μπουφίδης, Ρετζόφ, Παούρης (64′ Κουνάδης), Τομπουλίδης, Νίκολι, Αντωνόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet