Νίκη για Άνδρες και Εφήβους και ήττα για τους Παμπαίδες του ΚΑΟΛ
Αθλητισμός

Νίκη για Άνδρες και Εφήβους και ήττα για τους Παμπαίδες του ΚΑΟΛ

Ακόμα μια νίκη για την ομάδα του ΚΑΟΛ στον δρόμο για την άνοδο στη Γ΄ ΕΣΚΑ, ο οποίος παραμένει αήττητος στην έδρα του.

Αντιθέτως, με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Α΄ κατηγορίας Παμπαίδων ο Σύλλογος απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ.

Τέλος, το εφηβικό τμήμα της περιόδου 2016-2017 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αντιμετώπισε νικηφόρα τον ΑΣΟΧ Φοίβος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όπως αναφέρονται στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 

(προπονητής: Δημητριάδης Σάκης)

ΚΑΟ Λυκοβρυσης – Γ.Σ. ΩΡΩΠΟΥ  73-38

Ακόμα μια νίκη για τους παίκτες του ΚΑΟΛ, που διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους και διεύρυναν το ρεκόρ τους σε 15-2. Απέναντι στην ομάδα του Ωρωπού ο ΚΑΟΛ έδειξε σοβαρότητα και σε ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι του, πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη.

Για τον ΚΑΟΛ έπαιξαν οι: Καλογεράκος 4, Κλεφτογιάννης 8, Μαντάς Α. 7, Μποτίνης 11(3), Κιτσούλης 5, Δασκαλόπουλος 2, Παπαδέας 2, Μαντάς Δ. 13, Ρίζος, Κουτρούλης, Μπαϊλάς 15, Λαζίδης.

Επομενος αγωνας εκτος εδρας με την ομαδα ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ στο κλειστο γυμναστηριο του ολυμπιακου χωριου την ερχομενη παρασκευη 4/3 στις 21:30.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

(Προπονητής: Δημητρακέλλος Σπύρος)

ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ – ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ (Φιλικό) 57-74

Η νέα ομάδα των Εφήβων του ΚΑΟΛ (1998+) έδειξε ότι συνεχίζει στον δρόμο που άνοιξε η περσινή ομάδα, με την ίδια μαχητικότητα κι έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα. Πολύ θετικό το πρώτο δείγμα, αν και υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη μπροστά.

Για τον ΚΑΟΛ επαιξαν οι: Στάθης 6, Μπαϊλάς 25(1), Κουτρούλης 18(2), Τσαγκούλης 6, Κατσιαφάς 8(2), Νάξης 4, Χασσάν 2, Θεοδόσης 3(1), Δελατόλας 2, Κοτρονούλας, Κωνσταντόπουλος, Καμπόσο , Κωνσταντάτος.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

(Προπονητής: Λαλούδας Πάρης)

ΑΕΚ – ΚΑΟ Λυκοβρυσης 71-35

Πρεμιέρα για τους μικρούς Λύκους στο τουρνουά της Α΄ κατηγορίας Παμπαίδων της ΕΣΚΑ ως φιλοξενούμενοι της ΑΕΚ στο Κλειστό “Νικολακάκη”.

Με ένα μουδιασμένο ξεκίνημα από τον ΚΑΟΛ, όπου η ομάδα δέχθηκε αρκετά τρίποντα, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 41-12. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι παίκτες του ΚΑΟΛ πίστεψαν στις δυνάμεις τους και έπαψαν να φοβούνται το όνομα των αντιπάλων, κατάφεραν να βρουν λύσεις επιθετικά και να περιορίσουν τους αντιπάλους τους, με πιο σφιχτή άμυνα καταφέροντας το 30-23.

Για τον ΚΑΟΛ επαιξαν οι: Λασπίτης 20, Εσκιτζής 2, Χριστοφιλόπουλος, Χαμακιώτης, Τατάκης 5, Καλοφορίδης, Πογκάτσια, Παγκάς 2, Κέφαλος 4, Αμανατίδης, Σοφούρης 2, Τουρασόγλου, Μπελεχρής, Ξένος, Τζώνης.

Επόμενος αγώνα εντός έδρας το τοπικό ντέρμπι με τον ΓΑΟ Κουκουβαούνων την Κυριακή 6/3, στις 18:30, στο Κλειστό της Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet