Να έλθει άμεσα στο Δ.Σ. το Κλειστό Λυκόβρυσης ζητεί η Συμμαχία Πολιτών
Αθλητισμός

Να έλθει άμεσα στο Δ.Σ. το Κλειστό Λυκόβρυσης ζητεί η Συμμαχία Πολιτών

Να συζητηθεί άμεσα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης το θέμα του Κλειστού Γυμναστηρίου Λυκόβρυσης ζητεί η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών.

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Μπαλδεράνος και Νότα Σοκορέλη θέτουν ζητήματα όπως ανάκληση απόφασης της Περιφέρειας Αττικής για κατασκευή «πράσινου σημείου» στον χώρο του κλειστού, διακοπή της απόρριψης απορριμμάτων στον χώρο, διερεύνηση των ευθυνών για την «απαξίωση» και «λεηλασία» του χώρου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Να έλθει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης, το οποίο παραμένει ημιτελές από το 2002, λόγω αδιαφορίας της δημοτικής Αρχής, ζητούν με επιστολή τους ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Μπαλδεράνος και Νότα Σοκορέλη. Στην επιστολή προς τον πρόεδρο του Δ.Σ αναφέρουν ότι το θέμα της ολοκλήρωσης του κλειστού είχε θέσει πρώτη η δημοτική παράταξη από την εποχή ακόμα που το κλίμα ήταν αρνητικό.

Επίσης θέτουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τρία θέματα:

Πρώτον να ζητηθεί από την Περιφέρεια Αττικής να ανακαλέσει την απόφασή της για κατασκευή «πράσινου σημείου» στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, γιατί η απόφαση αυτή πάρθηκε εν αγνοία του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Δεύτερον να αποφασιστεί η διακοπή από τον Δήμο της συνεχιζόμενης στον χώρο του κλειστού της παράνομης μεταφοράς απορριμμάτων, μπαζών, κλαδιών και πάσης φύσεως άχρηστων υλικών. Μεταφορά που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια κατά παράβαση κάθε νόμου, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της περιοχής.

Τρίτον να προχωρήσει ο Δήμος στη διερεύνηση των ευθυνών όσων συνέβαλαν στην απαξίωση και τη λεηλασία του χώρου. Τέλος κύριε πρόεδρε σας καλούμε όπως ερευνηθούν οι ευθύνες εκείνων που συνέβαλαν στην απαξίωση και τη λεηλασία του χώρου.

Το κείμενο της επιστολής προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η δημοτική μας παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ λειτουργεί πάντοτε με υπευθυνότητα και με πνεύμα συνεννόησης, αποφεύγοντας την αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση παρά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις, ιδιαιτέρως από την πλευρά της διοίκησης, δεν υπάρχει ανάλογο κλίμα. Το γεγονός όμως αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία μας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα θετικά του Δήμου μας και θα προσπαθούμε για το συμφέρον των πολιτών. Χωρίς βεβαίως να ξεχνούμε τον θεσμικό μας ρόλο ως παράταξη της αντιπολίτευσης. Δηλαδή να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα στον Δήμο μας, τα οποία τον τελευταίο καιρό δυστυχώς αντί να μειώνονται αυξάνονται.

Το θέμα που σας καλούμε να εξετάσουμε σήμερα είναι αυτό της αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης, το οποίο για δυο περίπου δεκαετίας, με ευθύνη της δημοτικής Αρχής, δεν έχει ολοκληρωθεί στερώντας από τη νεολαία του Δήμου μας μια τόσο αναγκαία υποδομή.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ήταν η μόνη παράταξη, η οποία από την αρχή της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου είχε θέσει στην πρώτη γραμμή αυτό το μεγάλο ζήτημα και ο επικεφαλής Γιάννης Θεοδωρακόπουλος είχε επισημάνει τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να έχει προχωρήσει η ολοκλήρωση του έργου. Το τελευταίο διάστημα και καθώς έγινε γνωστό ότι η Περιφέρεια Αττικής σκοπεύει να χρηματοδοτήσει στον χώρο του ημιτελούς κλειστού την κατασκευή «πράσινου σημείου» είδαμε με χαρά να προσχωρούν στην άποψη της κατασκευής του κλειστού και κάποιοι άλλοι φορείς και παρατάξεις του Δήμου μας. Έτσι λοιπόν διαπιστώνουμε ότι έχει ήδη δημιουργηθεί μια πλειοψηφική τάση υπέρ της κατασκευής του κλειστού.

Κύριε πρόεδρε,

Μετά και την ομόφωνη απόφαση των μελών της παράταξής μας, που πάρθηκε στην τελευταία συνάντησή μας στη Λυκόβρυση, σας ζητούμε όπως φέρετε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ το θέμα της αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα και ζητηθεί από την Περιφέρεια Αττικής να ανακαλέσει την απόφασή της για κατασκευή «πράσινου σημείου» στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου. Επίσης παρακαλούμε όπως αποφασιστεί η διακοπή της συνεχιζόμενης από τον Δήμο παράνομης μεταφοράς απορριμμάτων, μπαζών, κλαδιών και πάσης φύσεως άχρηστων υλικών στον χώρο του κλειστού. Μεταφορά που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της περιοχής.

Τέλος κύριε πρόεδρε σας καλούμε όπως ερευνηθούν οι ευθύνες εκείνων που συνέβαλαν στην απαξίωση και τη λεηλασία του χώρου. Επιφυλασσόμαστε για περισσότερες λεπτομέρειες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής, πρώην δήμαρχος Πεύκης

Κώστας Μπαλδεράνος, δημοτικός σύμβουλος

Νότα Σοκορέλη, δημοτική σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet