Ήττες για Νέους και Παίδες του Αετού Πεύκης
Αθλητισμός

Ήττες για Νέους και Παίδες του Αετού Πεύκης

Δεν πήγε καλά η τελευταία αγωνιστική για τις ομάδες Νέων και Παίδων του Αετού Πεύκης.

Παρ΄ ότι πάλεψαν στις αναμετρήσεις που έδωσαν, το τελικό αποτέλεσμα δεν τις δικαίωσε, όπως αναφέρεται και στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook, απ’ όπου και οι περιγραφές που ακολουθούν:

Η ομάδα Νέων δεν κατάφερε να αποφύγει την πρώτη ήττα της στη Β’ φάση των ομίλων, παίζοντας εκτός έδρας με τον Πανερυθραϊκό, από τον οποίο και έχασε με τελικό σκορ 2-1. Μετά από ένα μέτριο Α’ ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει με 2-0, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν έχασε κι εκείνη μερικές σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Η καθοριστική φάση του αγώνα έγινε όμως στις αρχές του Β’ ημιχρόνου όταν η ομάδα κέρδισε πέναλτι μετά τη σέντρα του Χρυσαφάκη και το χέρι του αμυντικού της Ερυθραίας. Ο Άλεξ όμως, που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν φάνηκε να έχει τη κατάλληλη ψυχολογία της στιγμής και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούσει εύκολα. Πάντως ό,τι δεν έγινε με το πέναλτι έγινε αργότερα όταν, μετά από λάθος του τερματοφύλακα, η μπάλα έμεινε σε 3 επιθετικούς του Αετού μέσα στην περιοχή και ο Ρασίντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όσο κι αν προσπάθησαν στη συνέχεια τα παιδιά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες που θα ολοκλήρωναν την ανατροπή. Έτσι, εκεί που η ομάδα σε περίπτωση νίκης χτυπούσε τη 2η θέση του ομίλου, μετά και τη νίκη του Χολαργού επί της Λυκόβρυσης με 0-3, έπεσε στη 4η θέση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα Παίδων, παίζοντας κι εκείνη με την πρωτοπόρο του ομίλου της, Αγ. Παρασκευή, αλλά εντός έδρας, έχασε κυριολεκτικά μέσα απ’ τα χέρια της τη νίκη. Ενώ βρέθηκε να προηγείται στο Α’ ημίχρονο με το γκολ του Τσιπούρα, στο Β’ κλείστηκε, έφερε μπάλα κι αντιπάλους μέσα στην περιοχή της, με συνέπεια να δεχτεί δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, που οδήγησε στο τελικό σκορ 1-2. Έτσι, μετά και τη νίκη της Αλσούπολης, η ομάδα του Αετού έπεσε από τη 2η θέση που κατείχε όλο αυτό τον καιρό στην 3η.

Αντιθέτως, “ψηλά κράτησαν τη σημαία” για τον Σύλλογο τα Τζούνιορ που, παίζοντας με την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, στη Πεύκη, νίκησαν με 1-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet