Ήττα για τον Αετό από τον πρωτοπόρο Βύρωνα με 2-0
Αθλητισμός

Ήττα για τον Αετό από τον πρωτοπόρο Βύρωνα με 2-0

Ο Αετός είχε ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωτοπόρο και σίγουρο πρωταθλητή Βύρωνα και μάλιστα στην έδρα του, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Παρ΄ όλα αυτά τα κατάφερε μια χαρά για ένα ημίχρονο, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά πέρα από ένα σουτ του Μαϊστόροβιτς που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μανίκας.

Ωστόσο, στο Β’ ημίχρονο δέχθηκε δύο απανωτά γκολ και στη συνέχεια όσο κι αν προσπάθησε, παίζοντας επιθετικά, δεν τα κατάφερε. Ειδικότερα, στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους (47΄) ο Άρης Σταύρου βρήκε δίχτυα με σουτ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55΄ ο Παλαμάρης βρέθηκε αμαρκάριστος και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Συναΐτης, με βοηθούς τους Κωσταγιάννη και Κοσκινά.

Α.Ο. ΒΥΡΩΝ: Τσιμπογιάννης, Ασπιώτης, Συμεών, Κοντονάσιος, Δ. Σταύρου, Μαϊστόροβιτς, Πορτάλιος (84′ Λάιος), Μιχαλάτος, Μ. Παλαμάρης (61′ Κολέτσος), Αρ. Σταύρου, Ζαφείρης (77′ Θωμόπουλος)

ΑΕΤΟΣ: Μανίκας, Κυριαζόπουλος, Π. Οικονόμου, Σούνης, Κουτσιαύτης, Γκατζιώρας, Ράπτης, Λιάτσος (61′ Γλέζος), Καβατζάς (46′ Ε. Οικονόμου), Μουσουράκης, Κέκκος (71′ Δημητριάδης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet