Συμμαχία Πολιτών: Συστηματική υποβάθμιση του Κλειστού Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Συμμαχία Πολιτών: Συστηματική υποβάθμιση του Κλειστού Λυκόβρυσης

Για συστηματική υποβάθμιση του αθλητικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Λυκόβρυσης από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης κάνει λόγο η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Η παράταξη του κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου καταγγέλλει την απόρριψη, από τον Δήμο, απορριμμάτων, μπάζων και κλαδιών στον χώρο, ενώ κατηγορεί τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη ότι συμφώνησε με την Περιφέρεια Αττικής για να γίνει ο χώρος σταθμός απορριμμάτων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Απορρίμματα, μπάζα και κλαδιά στο κλειστό της Λυκόβρυσης από τον Δήμο
Η συστηματική υποβάθμιση του αθλητικού χώρου που άρχισε από τη δημαρχία Φωκιανού

Αναμέναμε ολόκληρη την εβδομάδα από τον δήμαρχο να δώσει κάποιες απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που έχουμε θέσει τον τελευταίο καιρό. Θέματα που απασχολούν τους πολίτες και η δημοτική Αρχή οφείλει να ασχοληθεί. Δυστυχώς, πέρα από τις ύβρεις και τη λάσπη, στα οποία έχει πάρει… ειδικότητα ο κ. Μαυρίδης από τους μέντορές του στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση (με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις) έχει και μια άλλη συνήθεια. Δεν λέει λέξη για την ταμπακέρα.

Τι να μας πει όμως; Να παραδεχτεί ότι συμφώνησε με την Περιφέρεια Αττικής για να γίνει σταθμός απορριμμάτων (πράσινο σημείο το είπαν στα χαρτιά…) στον χώρο που έπρεπε να λειτουργεί ήδη το κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης, αλλά μπλοκάρισε ο επί δωδεκαετία τέως δήμαρχος κ. Φωκιανός; Κι αν όλα έγιναν εν αγνοία του (τώρα τον πιστέψαμε…) γιατί δεν καταγγέλλει την Περιφέρεια για αυθαιρεσία; Κι αλήθεια πού είναι ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καμάρας που δήθεν ασχολείται με τα προβλήματα του Δήμου μας; Είναι φανερό ότι η Περιφέρεια ενέγραψε το θέμα στον προϋπολογισμό με τη συναίνεση ή μάλλον την προτροπή του δημάρχου, της αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης και δύο τριών ακόμα προσώπων, που αγνόησαν όχι μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και την κοινωνία της Λυκόβρυσης. Εξ άλλου ο ίδιος ο δήμαρχος δεν… ξενάγησε στον χώρο τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη;

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο σημερινός δήμαρχος συνεχίζει, αυτό που είχε αρχίσει πρώτος ο κ. Φωκιανός. Να… «σκοτώνει» το περιβάλλον, ρίχνοντας στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού απορρίμματα, μπάζα και κλαδιά υποβαθμίζοντας την περιοχή με προφανείς σκοπούς. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Για την εξέλιξη με τον Δήμο Κηφισιάς, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κλειστό της Λυκόβρυσης για κομποστοποίηση των δικών της απορριμμάτων, τι να του πούμε; Μένουμε έκπληκτοι. Φαίνεται ότι πέρα από λασπολόγος είναι και ψεύτης. Γιατί τον δήμαρχο της Κηφισιάς κ. Θωμάκο τον πήγε ο ίδιος στον χώρο για επιθεώρηση…

Κι αν όλα αυτά δεν είναι αληθινά και τα διαδίδουν οι… κακοί της δημοτικής  παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ρωτάμε ευθέως τον δήμαρχο.

1. ΓΙΑΤΙ υποβαθμίζει ήδη την περιοχή αυτή της Λυκόβρυσης στέλνοντας δεκάδες φορτηγά με απορρίμματα, μπάζα, κλαδιά και ότι άλλο μαζεύει στην πόλη κι έχει μετατρέψει τον χώρο σε μια… μικρή χωματερή; Τι προετοιμάζει με όλες αυτές τις ενέργειες;

Οι φωτογραφίες που έχουμε δείχνουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα, ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου, ο οποίος αντί να είναι χώρος άθλησης και αναψυχής, όπως λέει και το ΦΕΚ του 2001, είναι η παράνομη χωματερή της πόλης.

2. ΓΙΑΤΙ αποκρύπτει τη μελέτη για την ολοκλήρωση του κλειστού, όπως έκανε και ο προκάτοχός του; Το Δημοτικό Συμβούλιο με αίτημα του κ. Θεοδωρακόπουλου είχε πριν από τρία χρόνια αποφασίσει την εκπόνηση μελέτης για την πορεία του έργου, αλλά ποτέ αυτή δεν κοινοποιήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους. Πού είναι η διαφάνεια;

3. ΓΙΑΤΙ δεν ενημερώνει τους κατοίκους της Λυκόβρυσης με τη διοργάνωση ημερίδας στο Πνευματικό Κέντρο, όπως του προτείναμε εμείς, αλλά προτιμάει το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Τι φοβάται;

Καλούμε τον δήμαρχο αντί να υβρίζει όσους ασχολούνται με τα προβλήματα της πόλης να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Τα υπόγεια παιγνίδια σε βάρος των κατοίκων της Λυκόβρυσης πρέπει να σταματήσουν.

Υ.Γ. «Ελπίζουμε να μην θελήσει να αμφισβητήσει και τις φωτογραφίες ο δήμαρχος. Γιατί τον θεωρούμε… ικανό και γι΄ αυτό» ανέφερε ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Και πρόσθεσε: «Αναμένουμε επίσης να δώσει απαντήσεις και στα ερωτήματα που του έθεσε δημοσίως και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μπαλδεράνος. Η περίοδος χάρητος έληξε. Και κράτησε πολύ. Περίπου δυο χρόνια».       

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet