Παραμένει στη… μάχη ανόδου η Λυκόβρυση
Αθλητισμός

Παραμένει στη… μάχη ανόδου η Λυκόβρυση

«Ζωντανή» στη μάχη της ανόδου στην Α΄ ΕΠΣΑ παραμένει η ομάδα της Λυκόβρυσης η οποία επιβλήθηκε με 3-1 επί του Αστέρα Εξαρχείων, στην 24η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος) και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 47 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν το… πάνω χέρι και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Θάνου στο 32΄, ενώ είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε και οι παίκτες του Αστέρα ισορρόπησαν το παιχνίδι, φθάνοντας γρήγορα στην ισοφάριση με πολύ όμορφη, καρφωτή κεφαλιά του Πρωτόπαπα μετά από σέντρα του Βάσκου στο 56΄.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω, αντιθέτως στο 69′ ο Κάντριου εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα και με πλασέ έκανε το 2-1, για να έρθει στο 90΄ ο Δ. Ραφτόπουλος να “γράψει” το τελικό 3-1 με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκάρης, με βοηθούς τους Μπάγια και Κ. Μαχαίρα.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Βιτζηλαιός, Κωτσιόπουλος, Κορδολαίμης (54′ Παλιούρας), Θάνος, Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Σταματέλος (80′ Δαφνάς), Κάντριου, Δρακόπουλος, Δ. Ραφτόπουλος, Καπλάνης (72′ Κουλούρης)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λευτάκης, Μαρινέλης, Ψύλλιας, Ξυλινός (46′ Μουζάι), Μοσχόπουλος, Κρόκος, Πρωτόπαπας, Ορφανός, Βάσκου (71′ Χάσκας), Λέσι, Δανιήλ (61′ Πούλιος).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αθλητικών τμημάτων της ομάδας:

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

  • Άνδρες με Αστέρα Εξαρχείων/Νίκη 3-1 (τα γκολ Θάνος, Κάντριου, Δημ. Ραυτόπουλος).
  • Τζούνιορ με Ελπίδα Αγ. Αναργύρων/Νίκη 6-1 (τα γκολ Δάρας[3], Ζάκας, Ν. Απέργης, Γκέγκας).

ΦΙΛΙΚΟ

  • Νέοι με Κηφισιά/Ήττα 3-2 (τα γκολ Παπαδάκης, Ζαμόρτας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet