Αγώνες μπαράζ στο πινγκ-πονγκ και play off  στο βόλεϊ για την Αθηνά
Αθλητισμός

Αγώνες μπαράζ στο πινγκ-πονγκ και play off στο βόλεϊ για την Αθηνά

Σε αγώνες μπαράζ στο πινγκ-πονγκ και play off  στο βόλεϊ κρίνεται η αγωνιστική παρουσία των ανδρικών ομάδων της Αθηνάς Μαγκουφάνας 2004 κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

Στο πινγκ-πονγκ η ομάδα του Συλλόγου κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Αττικής και το Σαββατοκύριακο 9-10/4/16 θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ με τις υπόλοιπες έξι ομάδες που προκρίθηκαν στα μπαράζ από την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα για δύο θέσεις που οδηγούν στην Α2 εθνική κατηγορία. Αντίπαλοί της οι: ΑΕΚ, ΓΑΣ Η Ελευσίς, Α.Ο. Νέμεσις (Θεσ/νίκης), ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας και ο νικητής του αγώνα ΓΑΣ Λέσβου – ΜΕΣ Νενήτων “Η Βοκαριά” (Χίου).

Στο βόλεϊ η ομάδα του Συλλόγου κατέλαβε την 4η θέση στην τοπική κατηγορία Αθηνών και θα αντιμετωπίσει, αρχικά την Παρασκευή 8/4/16, την ομάδα του ΣΦΑ Μελισσίων “Ο Φοίβος” για την άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Για να προκριθεί η ομάδα της Αθηνάς χρειάζεται μία μόνο νίκη στους τρεις αγώνες που “πιθανόν” να χρειαστούν, αφού μεταφέρει τις δύο νίκες που έχει στο πρωτάθλημα απέναντι στο “Φοίβο” και χρειάζεται συνολικά τρεις. Το πλεονέκτημα έδρας έχει η ομάδα των Μελισσίων, αφού τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο.

Τέλος οι ομάδες γυναικών της “Αθηνάς” θα εξακολουθούν να αγωνίζονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στις ίδιες κατηγορίες όπως και εφέτος, δηλαδή το πινγκ-πονγκ στην Α2 και το βόλεϊ στη Β΄Εθνική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet