Νίκη της Λυκόβρυσης με 2-0 επί των Ιλισίων 2004
Αθλητισμός

Νίκη της Λυκόβρυσης με 2-0 επί των Ιλισίων 2004

Την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ και τις ελπίδες της για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία διατηρεί η Λυκόβρυση (ισοβαθμεί με την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων με 51 βαθμούς) μετά και τη σημερινή νίκη της με 3-0 επί των Ιλισίων 2004 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “Λυκόβρυσιώτες” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4΄ με σουτ του Γρομητσάρη, ενώ στο 44΄ ήταν η σειρά του Δ. Ραπτόπουλου, ο οποίος με ωραίο σουτ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Σούμπασι, που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο πριν λίγα λεπτά.

Διαιτητής: Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Μητροφάνη και Μπατζιόπουλο.

Λυκόβρυση: Βιτζηλαίος, Κωτσιόπουλος, Κορδολαίμης, Θάνος, Αγγελής, Μινασιάν, Γρομητσάρης (86′ Σούμπασι), Π. Ραπτόπουλος (80′ Δαφνάς), Σταματέλος (65′ Καπλάνης), Δ. Ραπτόπουλος, Κάντριου

Ιλίσια 2004: Λώλος, Δασκαλόπουλος (56′ Κρητικός), Ρισβάς, Μπίτης, Παναγόπουλος, Σπυράκης, Χιώτης (46′ Παπαβασιλείου), Σόκλας, Μπούρας (81′ Τσιπούρας), Ρέτσκα, Ορούτσι.

Εν τω μεταξύ, νικηφόρα ήταν η σημερινή μέρα και για τους Παίδες του Α.Ο. Λυκόβρυσης που κέρδισαν εκτός έδρας τον Ήφαιστο Περιστερίου με 2-0, με γκολ  των Παπαχρήστου και Τριάντη και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών.

Η αποστολή:Kυριανάκης- Παπαγεωργίου Ν.- Τριάντης – Μπουτσικάρης -Βυθούλκας – Ζούμπερη – Ψαρομιχαλάκης – Δανόπουλος – Παπαχρήστος – Μάρκου – Νικηταίδης – Παπαγεωργίου Σ.-  Νικολόπουλος – Λιαδάκης – Ιακωβίδης – Δημητρός – Μπατουδάκης – Γελαγώτης.

Για τους αγώνες των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα, όπως αναφέρονται στη σελίδα της ομάδας στο facebook:

  • Τζούνιορ με Αλσούπολη – Νίκη 5-0 (τα γκολ:  Ν. Απέργης 2 – ΔάραςΚυριανάκηςΚορδατζής)
  • Τζούνιορ 2 με Κηφισιά – Νίκη 5-1
  • Αστεράκια 1 με Ακαδημίες Πέπε – Ισοπαλία 2-2
  • Παμπαίδες με Τριφυλλιακό – Ήττα 2-1

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet