«Το μικρό θαύμα από τον Α.Ο. Λυκόβρυσης και τα προβλήματα του γηπέδου»
Αθλητισμός

«Το μικρό θαύμα από τον Α.Ο. Λυκόβρυσης και τα προβλήματα του γηπέδου»

Για το μικρό «θαύμα» που έκανε εφέτος στο ποδόσφαιρο ο Α.Ο. Λυκόβρυσης, αλλά και για την «απουσία συμπαράστασης» στον Σύλλογο από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, ο επικεφαλής της, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος επί 14 χρόνια ήταν πρόεδρος των Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), είχε τη χαρά να παρακολουθήσει τον τελικό των Παίδων στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών στο στάδιο της Νέας Ιωνίας και να ακούσει πολλά θετικά σχόλια από παράγοντες της ΕΠΣΑ, προπονητές, φιλάθλους και αυτοδιοικητικούς για την εμφάνιση της ομάδας. Μεταξύ των τελευταίων ήταν και ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης με τον οποίο είχε ιδιαίτερη συνομιλία.

Στην ανακοίνωση αφήνοναι σαφείς «αιχμές» κατά της δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς, όπως αναφέρεται, ο Α.Ο. Λυκόβρυσης «στηριζόμενος στις προσπάθειες μιας ομάδας παραγόντων, των προπονητών του και στην προσφορά των γονέων, αφού ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια είναι απλώς… παρατηρητής, κατάφερε να φθάσει με την ομάδα παίδων στον τελικό της διοργάνωσης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 148 σωματεία».

Παράλληλα, η παράταξη επαινεί τη δουλειά που επιτελείται στον Α.Ο. Λυκόβρυσης, σημειώνοντας: «Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι πιτσιρικάδες της Λυκόβρυσης πήραν ισοπαλία 1-1 στον κανονικό αγώνα με την ομάδα του Χαλανδρίου και έχασαν το κύπελλο με διαφορά ενός γκολ στα πέναλτι. Η δουλειά που κάνει ο Σύλλογος με την καθοδήγηση του Κώστα Διαμάντη είναι εξαιρετική. Μια δουλειά που στηρίζεται στους νέους της περιοχής μας και ξεκινάει από τις ακαδημίες και φθάνει έως την ομάδα ανδρών, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο στην Α΄ κατηγορία».

Παρ΄ όλα αυτά, η παράταξη δεν παραλείπει να καταγγείλει την έλλειψη συμπαράστασης στον Σύλλογο από τη δημοτική Αρχή και να τονίσει τις ελλείψεις του γηπέδου. Χαρακτηριστικά σημειώνεται: «Κι όμως ο Σύλλογος δεν έχει  τη συμπαράσταση που θα έπρεπε από τον Δήμο κι αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το γεγονός ότι η δημοτική Αρχή έλαμψε με την απουσία της από τον τελικό, ούτε με τη μηδενική οικονομική ενίσχυση προς τα σωματεία της περιοχής, αλλά σε άλλα θέματα όπως είναι:

»1. Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που χρειάζεται επειγόντως, συντήρηση.

»2. Η έλλειψη τουαλετών στο διαδημοτικό γήπεδο με συνέπεια να γίνεται απαγορευτική η παρουσία γυναικών, ενώ οι φιλοξενούμενοι θεατές έχουν τις χειρότερες των εντυπώσεων.

»3. Οι συνεχείς αναβολές στην παράδοση των νέων εγκαταστάσεων στο γήπεδο, κάτι που δημιουργεί τεράστια προβλήματα λειτουργικότητας. Για τον σχεδιασμό αυτών των εγκαταστάσεων, που ανήκουν 50% στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και 50% στη Μεταμόρφωση ας μην το συζητήσουμε. Το γήπεδο του μπιτς βόλεϊ τους μάρανε».

Για τα φλέγοντα θέματα του Συλλόγου μίλησε, σύμφωνα με την παράταξη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Διαμάντης, ο οποίος αναφέρθηκε, επίσης, στην αγάπη όλων προς την ομάδα κι έκανε και μια σημαντική πρόταση. Να δημιουργηθεί στον προαύλιο χώρο του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης γήπεδο 5×5 ώστε να δοθούν οι δυνατότητες εξέλιξης περισσότερων παιδιών.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης στηρίζει την πρότασή του προέδρου και, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «ελπίζουμε να μην δούμε εκεί κανένα σταθμό απορριμμάτων (αυτό που ονομάζεται δήθεν πράσινο σημείο), όπως μαγειρεύουν παρασκηνιακά στον Δήμο μας διάφορες δυνάμεις εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου με την καθοδήγηση γνωστού παράγοντα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet