Σημαντικές διακρίσεις για τους κολυμβητές του ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Σημαντικές διακρίσεις για τους κολυμβητές του ΠΕΑΠ

Δυναμική παρουσία είχαν οι ακαδημίες εκμάθησης κολύμβησης του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στους 15ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού, την Κυριακή 22 Μαΐου. Συνολικά 10 μετάλλια, 2 χρυσά, 4 αργυρά και 4 χάλκινα, κέρδισε η ομάδα του ΠΕΑΠ, ενώ συμμετείχαν 20 παιδιά ηλικίας από 7 έως 13 ετών.

Παρόντες στις αθλητικές εκδηλώσεις ήταν η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καρύμπας. Η κα Πατούλη κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων απένειμε μετάλλια και έπαθλα στους νικητές, ενώ παράλληλα τόνισε πως: «Ο Αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και εκφράζει μια φιλοσοφία ζωής που συνίσταται από αξίες και ιδανικά που έχουν διαχρονικότητα, αλλά και αποτελούν τα υγιή θεμέλια στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η συλλογικότητα, η ευγενής άμιλλα, η ισότιμη ανάπτυξη των πνευματικών και σωματικών δυνάμεων, το ευ αγωνίζεσθαι και τα ιδανικά που πρέπει να καθοδηγούν τις επιλογές των σύγχρονων νέων. Ως ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ στηρίζουμε τα μέλη των ακαδημιών μας και δημιουργούμε κάθε δυνατότητα ανάδειξης των διαδημοτικών πρωτοβουλιών που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες». Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ ευχαρίστησε τους προπονητές και τους συνοδούς των ακαδημιών για τον επαγγελματισμό τους και την αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μετά το πέρας των αγώνων απένειμε μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές και διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, συγχαίροντας τα για την προσπάθειά τους.

Συνοδοί – προπονητές Ακαδημιών ΠΕΑΠ: Γέτα Σουρίδη, Κώστας Δημακόπουλος, Μαριάννα Αρβανίτη, Μαρία ΑλεξανδροπούλουΕλευθερία Μανδάνη.

Από τις ακαδημίες του ΠΕΑΠ συμμετείχαν 20 αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2001 έως το 2009.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης κέρδισε συνολικά 10 μετάλλια:

2 Χρυσά:

  • Χατζοπούλιου Γεωργία – 50 μ. Ελεύθερο.
  • Γεωργιάκος Αναστάσιος – 25 μ. Ύπτιο

4 Αργυρά:

  • Γκελεβέση Ειρήνη – 50 μ. Ελεύθερο
  • Χατζηπαύλου Γεωργία – 50 μ. Ύπτιο
  • Ακριβός Νίκος – 50 μ. Πρόσθιο
  • Γεωργιάκος Αναστάσιος – 25 μ. Ελεύθερο

4 Χάλκινα:

  • Μανούκα Μαρία – 50 μ. Ελεύθερο και 50 μ. Πρόσθιο
  • Νικολακοπούλου Ζέτα – 50 μ. Ύπτιο
  • Λυγκοπούλιυ Αιμιλία, Μανούκα Μαρία, Ρομπόρα Πηνελόπη, Ράπτη Ρενάτε – 4 x 50 μ. Ελεύθερο Κορίτσια

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet