Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό τουρνουά τένις των τμημάτων ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό τουρνουά τένις των τμημάτων ΠΕΑΠ

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργάνωσε με επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά αντισφαίρισης ενηλίκων τις δύο προηγούμενες εβδομάδες με αποκορύφωμα τις βραβεύσεις των συμμετεχόντων που διεξήχθησαν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο γήπεδο πλησίον του Ηλιακού Χωριού (Βορείου Ηπείρου & Ελ. Βενιζέλου).

Όλοι οι συμμετέχοντες στα τμήματα των ακαδημιών του ΠΕΑΠ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αναδεικνύοντας την αξία του αθλήματος και στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό αγωνιστικό μήνυμα για την αναγνώριση των προσπαθειών τους όλη τη προηγούμενη χρονιά.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλα τα μέλη για την ενεργό συμμετοχή τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για την επιμονή και τη συνέπεια των προσπαθειών τους καθώς και τους καθηγητές που, όπως σημειώνει, με μεράκι δίνουν το παράδειγμα του ευ αγωνίζεσθαι.

Βραβεία και μετάλλια συμμετοχής απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ευάγγελο Παπανικολάου.

Αποτελέσματα

Γυναίκες:

  1. Τσιούφη Μαρία
  2. Κιτρινάκη Μαρίνα
  3. Ζαρνάβαλου Ελένη         

Άνδρες:

  1. Δούσης Γιώργος
  2. Αντωνίου Δημήτρης
  3. Τσότρας Αντώνης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet