Έργο – “ανάσα” για τη Λυκόβρυση και όχι μόνο
Ποιότητα Ζωής

Έργο – “ανάσα” για τη Λυκόβρυση και όχι μόνο

Τον θεμέλιο λίθο ενός μεγάλου έργου έθεσαν τη Δευτέρα (30/6) το μεσημέρι στη Λυκόβρυση ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υπερτοπικού χαρακτήρα που θα εξυπηρετήσει τόσο τη Λυκόβρυση, όσο και την ευρύτερη περιοχή, καθώς θα διαμορφωθούν χώροι πρασίνου, αναψυχής, αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων, καταστημάτων και υπόγειων χώρων στάθμευσης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 14 εκατ. ευρώ.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Σήμερα θέσαμε το θεμέλιο λίθο ενός σημαντικού έργου που χρειαζόταν η ευρύτερη περιοχή της Λυκόβρυσης. Ένα έργο που ξεκίνησε από τη προηγούμενη Νομαρχία και σήμερα ωρίμασε προς υλοποίηση. Ό,τι υποσχεθήκαμε, το τηρήσαμε στο ακέραιο. Σε ένα χρόνο από σήμερα οι πολίτες θα είναι σε θέση να απολαύσουν τα οφέλη αυτού του έργου, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους και δίνει μια υγιή διέξοδο στους νέους και τα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης ανέφερε: «Το έργο αυτό θα υλοποιηθεί σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος. Είναι ένα έργο που ήταν να γίνει από την εποχή της προηγούμενης Νομαρχίας, όμως μετά από πολλές καθυστερήσεις και πολλές προσπάθειες καταφέραμε σήμερα να θέσουμε το θεμέλιο λίθο. Ευχαριστούμε πολύ τον περιφερειάρχη Αττικής για τη συνέπειά του και που παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν, τήρησε την υπόσχεσή του να πιστωθεί το μεγάλο αυτό έργο, που είναι σημαντικό για τους πολίτες και ιδιαίτερα για τη νεολαία».

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. sk

    Βρε παιδιά, ωραίο έργο μας λέτε, που θα συμβάλει και … θα θα θα ..
    ΟΚ αλλά μήπως μπορείτε τουλάχιστον να μας πείτε και τι είδους έργο είναι;
    Πρόκειται για παιδική χαρά; σχολικό συγκρότημα; γέφυρα; γήπεδο; περίπτερο; υπαίθριες τουαλέτες; δρόμο; θέατρο;
    Μας το κρατάτε κρυφό;

    1. Θανος Σταθοπουλος

      Αγαπητέ αναγνώστη, η απάντησή σου βρίσκεται στην πρώτη παράγραφο του δημοσιεύματος “χώροι πρασίνου, αναψυχής, αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων, καταστημάτων και υπόγειων χώρων στάθμευσης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 14 εκατ. ευρώ”.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet