Αθωώθηκαν οι εθελοντές για τη βρύση στο δάσος Μορέλα
Ποιότητα Ζωής

Αθωώθηκαν οι εθελοντές για τη βρύση στο δάσος Μορέλα

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για την κ. Σμαρώ Ηλιοπούλου, επικεφαλής των εθελοντών του Δήμου Πεύκης την περίοδο 2007-2010, η οποία είχε παραπεμφθεί σε δίκη επειδή με την ομάδα εθελοντών εκείνης της περιόδου είχαν φτιάξει την όμορφη πέτρινη βρυσούλα στην καρδιά του δάσους Μορέλα.

«Η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί δικαίωση για τις προσπάθειες που κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε για το καλό του Δήμου μας. Πρέπει να πω όμως ότι δεν φανταζόμασταν ότι θα φθάναμε στο εδώλιο» τόνισε η κ. Ηλιοπούλου.  Και πρόσθεσε, «Ας είναι. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς διακρίσεις να προσφέρουμε και στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη και στην πόλη μας. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους και τη συμμετοχή τους».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο εκείνη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πανηγυρική αθώωση της κ. Ηλιοπούλου από το δικαστήριο και, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τόνισε ότι το έργο της ομάδας των εθελοντών που δραστηριοποιήθηκαν έντονα μετά το 2007 ήταν σπουδαίο. «Υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν την πόλη ανεξαρτήτως ποιοι βρίσκονται στη διοίκηση του Δήμου. Και είναι άξιοι επαίνων», είπε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet