Ανακοίνωση από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης σχετικά με τον ΧΥΤΑ Φυλής
Κοινωνία

Ανακοίνωση από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης σχετικά με τον ΧΥΤΑ Φυλής

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής,  σύμφωνα με τον ΕΔΣΝΑ (Ενιαίο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής) παραμένει κλειστός για λόγους ασφαλείας, μετά τη δημιουργία ρηγματώσεων που παρατηρήθηκαν στις 9 και 10 Ιουνίου στα ταμπάνια υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και διευρύνθηκαν εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης της Κυριακής. Η διαδικασία αποκατάστασης των ρηγματώσεων ή η επιλογή άλλου χώρου εξαρτάται από τον ΕΔΣΝΑ, από τον οποίον αναμένουμε νεότερη ενημέρωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, χωρίς χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων, είναι αδύνατον να εκτελεστεί και το έργο της αποκομιδής από τους Δήμους. Για τον λόγο αυτό καλούμε τους κατοίκους του Δήμου να περιορίσουν την εναπόθεση των οικιακών απορριμμάτων στους κάδους περισυλλογής απορριμμάτων και ανακύκλωσης για να μην δημιουργηθούν δυσμενείς συνθήκες για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Μέχρι την επίλυση του προβλήματος, η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καθαριότητα της πόλης και την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet