Η Συμμαχία Πολιτών σε κινητοποίηση κατοίκων της Πεύκης για απομάκρυνση κεραίας κινητής
Ποιότητα Ζωής

Η Συμμαχία Πολιτών σε κινητοποίηση κατοίκων της Πεύκης για απομάκρυνση κεραίας κινητής

Κινητοποίηση κατοίκων της Άνω Πεύκης πραγματοποιήθηκε για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Συνοικισμού.

Το «παρών» στην κινητοποίηση έδωσε η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μια καταφανώς παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας έχει εγκατασταθεί στην καρδιά της Άνω Πεύκης, μέσα στον ιστορικό Συνοικισμό και έχει αναστατώσει τους κατοίκους. Η κεραία έχει προϊστορία γιατί είχε πρωτοεγκατασταθεί το 2013 και διέκοψε τη λειτουργία της αργότερα. Όμως εφέτος τις παραμονές του Δεκαπεντάγουστου ξανατοποθετήθηκε.

Οι παραστάσεις και οι διαμαρτυρίες προς τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή δεν έχουν έως τώρα κανένα αποτέλεσμα. Όπως δεν είχαν και την πρώτη περίοδο, που άρχισε το 2013.

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν λοιπόν την Τετάρτη το βράδυ μια δυνατή συγκέντρωση για να καταγγείλουν το γεγονός και κυρίως για να ενώσουν όλοι μαζί τις δυνάμεις τους ώστε να ξηλωθεί η κεραία. Νομικός που λειτουργεί για λογαριασμό των κατοίκων έχει στα χέρια της επίσημο έγγραφο της αρμόδιας κρατικής αρχής (ΕΕΤΤ) που χαρακτηρίζει την κεραία παράνομη.

Οι κάτοικοι ζήτησαν τη βοήθεια και των δημοτικών παρατάξεων.

Από την πλευρά της Συμμαχίας Πολιτών ήταν παρόντες ο επικεφαλής Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και η Μαρήλια Νικολάου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, που δήλωσαν τη στήριξη προς τους κατοίκους. Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης, επί των ημερών του οποίου είχαν ξηλωθεί τέσσερις παράνομες και επικίνδυνες κεραίες, κάλεσε τους κατοίκους σε εγρήγορση και ζήτησε από τον Δήμο να κινηθεί επιτέλους αποφασιστικά προστατεύοντας την υγεία των κατοίκων από τις προκλητικές παρανομίες. 

Είναι φανερό ότι οι κάτοικοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet