Καλύπτεται από την Περιφέρεια και το υπόλοιπο 30% του έργου στο Ο.Τ.9
Ποιότητα Ζωής

Καλύπτεται από την Περιφέρεια και το υπόλοιπο 30% του έργου στο Ο.Τ.9

Ένα χρόνιο αίτημα για  την κοινωνία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης γίνεται πραγματικότητα, με τη χθεσινή ψήφιση της «5ης τροποποίησης του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015» από το Περιφερειακό Συμβούλιο, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής.

Πρόκειται για την αποπληρωμή και του 30% για το Ο.Τ.9. (1.900.000 ευρώ για το υπόλοιπο 30%) -πέραν του 70% που ήταν υποχρέωση της Περιφέρειας- δεδομένου ότι δεσμεύεται το ποσό, ώστε να καλυφθεί στο 100% το έργο, να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί στους πολίτες.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα του 30% προϋπάρχει στα εισερχόμενα έγγραφα της Περιφέρειας από την προηγούμενη διοίκησή της και υλοποιείται με τη νέα διοίκηση.

Μετά από την εξέλιξη αυτή και σύμφωνα με τη δέσμευση του δήμαρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση του ειδικού τέλους που έχει επιβληθεί στους δημότες για την αγορά και την κατασκευή του Ο.Τ.9, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ενέργεια που θα ανακουφίσει τους πολίτες από το βάρος αυτό.

Σχολιάζοντας τη θετική έκβαση της υπόθεσης, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, δήλωσε:

«Σήμερα, με την 5η τροποποίηση του προϋπολογισμού, υλοποιείται ένα αίτημα της διοίκησης του Δήμου, αλλά κυρίως ένα αίτημα της κοινωνίας. Γίνεται πραγματικότητα η αποπληρωμή και του 30%, δεδομένου ότι δεσμεύεται το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται ώστε να ολοκληρωθεί το έργο στο 100% και να αποδοθεί στους πολίτες. Βεβαίως, η συμφωνία αυτή αποτελεί και δείγμα της καλής συνεργασίας μας με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ακολουθούν η υλοποίηση των έργων στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης και στο κλειστό Γυμναστήριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet