Μεγάλη συμμετοχή στην 1η Ημέρα Ποδηλάτου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Ποιότητα Ζωής

Μεγάλη συμμετοχή στην 1η Ημέρα Ποδηλάτου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πλήθος δημοτών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και των Ποδηλατών Πεύκης την Κυριακή 19 Απριλίου στην 1η Ημέρα Ποδηλάτου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «Οργανωμένα και με ασφάλεια όσοι είχαν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν μπόρεσαν να ανακαλύψουν κάθε πτυχή του όμορφου Δήμου, αναδεικνύοντας το hobby του ποδηλάτου ως βασικό μέσο άθλησης, ψυχαγωγίας και μεταφοράς». Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν επίδειξη δεξιοτεχνίας με ποδήλατα bmx από έμπειρους αναβάτες και στο τέλος της ποδηλατοβόλτας πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καρύμπας ευχαρίστησαν τους ποδηλάτες για τη συμμετοχή τους και για την ευκαιρία που έδωσαν σε πολλούς από εμάς να κάνουμε τη μέρα περισσότερη ευχάριστη και δημιουργική μέσω του ποδηλάτου.

Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί φιλόδοξοι ποδηλάτες ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet