Νέος εκσκαφέας – φορτωτής στην υπηρεσία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος
Ποιότητα Ζωής

Νέος εκσκαφέας – φορτωτής στην υπηρεσία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος

Έναν νέο εκσκαφέα – φορτωτή παρέλαβε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για τις υπηρεσίες Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το Δήμου, «με στόχο την αποτελεσματική καθαριότητα του Δήμου, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος με τη διατήρηση του αστικού πρασίνου, που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα προτεραιοτήτων της δημοτικής διοίκησης, ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Βαγγέλης Παπανικολάου και Χρήστος Σκαμάκης, αντίστοιχα, παρέλαβαν τον νέο εκσκαφέα – φορτωτή, μοντέλο 2017, το τελευταίο τεχνολογικά διαθέσιμο στην κατηγορία του».

Όπως σημείωσε σχετικά ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, «ο νέος εκσκαφέας – φορτωτής έρχεται να ενισχύσει τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας στην καθαριότητα και θα χρησιμοποιηθεί για την αποκομιδή κλαδεμάτων, μπάζων, αλλά και στις δεντροφυτέσεις που επιτελούνται στις δύο Δημοτικές μας Κοινότητες, Λυκόβρυσης και Πεύκης. Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας έχοντας πρώτιστο μέλημα την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας διαφυλάσσοντας τον χαρακτήρα του αστικού μας προαστίου, καθαρό, γεμάτο πράσινο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet