Ολοκληρώνεται η 3η πλύση κάδων απορριμμάτων για φέτος σε Λυκόβρυση & Πεύκη
Ποιότητα Ζωής

Ολοκληρώνεται η 3η πλύση κάδων απορριμμάτων για φέτος σε Λυκόβρυση & Πεύκη

«Η καθαριότητα και η “καθαρή σκέψη” είναι πολιτισμός» εκτιμά, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της, η διοίκηση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, που ολοκληρώνει αύριο, Παρασκευή 14 Ιουλίου, το πλύσιμο των πράσινων κάδων  απορριμμάτων και στη Δημοτική Κοινότητα Λυκόβρυσης. Στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Ο συγκεκριμένος προγραμματισμένος καθαρισμός πραγματοποιήθηκε λίγο νωρίτερα χρονικά ως αποτέλεσμα και της πρόσφατης απεργίας των συμβασιούχων και δεδομένων των καιρικών συνθηκών καλοκαιριού που επιβάρυναν την κατάσταση.

Συνολικά, και σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η διοίκηση του Δήμου που εστιάζει στη Λυκόβρυση – Πεύκη, “την πόλη της ζωής της”», έχει προγραμματίσει επτά συνολικά ενέργειες για πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2017, με τις τρεις πρώτες πλύσεις να ολοκληρώνονται αύριο, 14 Ιουλίου, και τις σχετικές δράσεις να είναι περισσότερο ενεργοποιημένες τις ζεστές ημέρες του θέρους όπως και απαιτείται.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου προχωρά, σύμφωνα με τον Δήμο, καθ΄ όλη τη διάρκεια κάθε έτους και σε πλύσεις των μπλε κάδων (ανακύκλωση) όπου απαιτείται.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Προτεραιότητά μας η καθαριότητα στην πόλη και στόχος μας να διατηρήσουμε μία πόλη που θα χαιρόμαστε όλοι να ζούμε σε αυτή. Στοχεύουμε παράλληλα στην ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης στον Δήμο μας με δέσμη μέτρων που θα ανακοινώσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Σκαμάκης τονίζει: «Εργαζόμαστε για να έχουμε την πόλη μας καθαρή και χαιρόμαστε να ζούμε όλοι μαζί σε αυτή, από τους πιο μικρούς, τις οικογένειες και τους μεγαλύτερους. Σημαντική παράμετρος στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας, στους οποίους πραγματικά αξίζουν τα εύσημα και τους ευχαριστώ θερμά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet