Πρώτη τεχνική συνάντηση για το Σχέδιο Δράσης Αειοφόρου Ενέργειας
Ποιότητα Ζωής

Πρώτη τεχνική συνάντηση για το Σχέδιο Δράσης Αειοφόρου Ενέργειας

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), διοργανώνει την πρώτη τεχνική συνάντηση με τους υπευθύνους των Δήμων που θα παρακολουθήσουν τον σχεδιασμό του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) και την εφαρμογή του ISO50001.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Λυκόβρυσης – Πεύκης (Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη), από τις 09:00 – 15:00. Η εν λόγω συνάντηση θα είναι επίσης κοινή με την πρώτη τεχνική συνάντηση του έργου Mayors in Action, όπου μετέχουν Δήμοι που ήδη έχουν συντάξει τα Σχέδια Δράσης τους και προχωρούν στην υλοποίησή τους.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα παρουσιαστεί η εμπειρία εκπόνησης και υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) από τους Δήμους του Mayors in Action και παραδείγματα χρηματοδοτικών εργαλείων υποστήριξης της εφαρμογής ανά την Ευρώπη. Στο δεύτερο μέρος θα γίνει αναφορά στις απαιτήσεις του προτύπου ISO50001 και στη συλλογή των ενεργειακών δεδομένων που απαιτούνται τόσο από το πρότυπο όσο και από τις προδιαγραφές του ΣΔΑΕ για το Σύμφωνο των Δημάρχων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet