Στο συνέδριο-έκθεση «Natural GasVehicles Europe 2014» ο Τ. Μαυρίδης
Ποιότητα Ζωής

Στο συνέδριο-έκθεση «Natural GasVehicles Europe 2014» ο Τ. Μαυρίδης

Σε συνέδριο και έκθεση με τίτλο “Natural GasVehicles Europe 2014” θα συμμετέχει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης (αντιπρόεδρος του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων) που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 26 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ.

Το εν λόγω συνέδριο έχει στόχο την ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ανάπτυξη της αεριοκίνησης με Φυσικό Αέριο (Φ.Α.) στα δημοτικά οχήματα. Σκοπός του εν λόγω συνεδρίου είναι η άντληση γνώσεων και πληροφοριών από τη διεθνή εμπειρία και τη διεθνή αγορά, ώστε να δρομολογηθούν οι κατάλληλες ενέργειες για την επίτευξη του προαναφερόμενου στόχου. Στο πλαίσιο της διερεύνησης θα αναζητηθεί όπως είναι φυσικό και η τεχνική και οικονομική σκοπιμότητα της μετατροπής του στόλου των οχημάτων του Δήμου για τη δρομολόγηση αυτού του εγχειρήματος.

Απώτερος σκοπός είναι, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, η δημιουργία ενός υγιέστερου περιβάλλοντος με ποιότητα ζωής, βελτιωμένη οικονομική ανταγωνιστικότητα και μεγαλύτερη ενεργειακή ανεξαρτησία, ένα ολοκληρωμένο δηλαδή Σχέδιο Δράσης για την επίτευξη Βιώσιμης Ενέργειας και κατ΄  επέκταση βιώσιμης ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet