Συνάντηση δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης στην ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ Μεταμόρφωσης
Ποιότητα Ζωής

Συνάντηση δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης στην ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ Μεταμόρφωσης

Συνάντηση με την ηγεσία της ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, μαζί με τους ομολόγους του από τον Δήμο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, και Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας των τριών Δήμων σχετικά με το ζήτημα του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Μεταμόρφωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις δήμαρχοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, Γιάννη Μπενίση, στους οποίους παρουσίασαν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «τις ντροπιαστικές για πολιτισμένη χώρα και επικίνδυνες συνέπειες της λειτουργίας του ΚΕΛ Μεταμόρφωσης, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς κανένα μέτρο περιορισμού της εκλυόμενης δυσοσμίας».

Στην ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σημειώνεται:

«Οι δήμαρχοι εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους, καθώς παρά τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις ανώτατων υπηρεσιακών παραγόντων της ΕΥΔΑΠ για έργα που θα περιόριζαν το πρόγραμμα, ουδεμία εργασία πραγματοποιήθηκε εντός του 2017 και ζήτησαν ενημέρωση για τον σχεδιασμό της εταιρείας.

»Η ηγεσία της εταιρείας διαβεβαίωσε ότι το έργο του εκσυγχρονισμού του ΚΕΛ Μεταμόρφωσης έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό της επιχείρησης για το 2018, ενώ ολοκληρώνονται οι σχετικές μελέτες του εκσυγχρονισμού του Κέντρου Ελέγχου Λυμάτων Μεταμόρφωσης. Οι Δήμοι Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κηφισιάς και Μεταμόρφωσης θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε συνεργασία και να παρακολουθούν τις εξελίξεις στο ΚΕΛ Μεταμόρφωσης, με στόχο την οριστική επίλυση του ζητήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet