Η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 συζήτησε για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας
Ποιότητα Ζωής

Η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 συζήτησε για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Την τρίτη κατά σειρά διμηνιαία συνάντησή της με εκπροσώπους και φορείς της πόλης πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Y HOTEL στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Το θέμα της συνάντησης ήταν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη και, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας, «οι ενδεχόμενες επιπτώσεις τους στην υγεία και την ασφάλεια των πολιτών σε συγκερασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες για ποιοτικά αναβαθμισμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες».

Μετά την αρχική ενημέρωση από τον υπεύθυνο της επιτροπής που είχε συσταθεί για τον σκοπό αυτό κ. Χάρη Χιώτη, το θέμα εισηγήθηκε ο κ. Γιάννης Βακαλόπουλος, ο οποίος απάντησε και σε σχετικές ερωτήσεις. Μοιράστηκε η εισήγηση σε όλους όσους συμμετείχαν στη συνάντηση και έγινε, όπως αναφέρεται, «μια πολύ γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον που ξέρει πολύ καλά να εξασφαλίζει η ομάδα».

Επίσης στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε να σταλεί η εισήγηση στον Δήμο και προσωπικά στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Νικολιδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet