Φυτά για τις ανάγκες του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού χορηγεί η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Ποιότητα Ζωής

Φυτά για τις ανάγκες του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού χορηγεί η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Δεκάδες καλλωπιστικά φυτά για τις ανάγκες του φετινού Φεστιβάλ Παιδιού, που θα διεξαχθεί στο Άλσος Βαρβαρέσσου, χορηγεί στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Πρόκειται, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, για μια πρωτοβουλία αγάπης για το περιβάλλον μέσα από την οποία η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος δίνει έμφαση στον διαχρονικό θεσμό που συγκινεί μικρούς και μεγάλους εδώ και 40 χρόνια.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κα Μ. Πατούλη «ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής, ως μάχιμη αιρετή και καθηγήτρια – φιλόλογος σε σημερινή επιστολή της προς τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ γνωστοποιεί το ειλικρινές της ενδιαφέρον να προσφέρει τα εν λόγω φυτά, με την πεποίθηση ότι θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του Φεστιβάλ Παιδιού».

Η κα Πατούλη δηλώνει: «Οφείλουμε να δίνουμε ερεθίσματα στους νέους, να αγκαλιάζουν συλλογικές πρωτοβουλίες και δράσεις που στο επίκεντρο έχουν τον Άνθρωπο και το περιβάλλον που τον φιλοξενεί. Κάνοντας πράξη τις ιδέες μας, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και ταμπέλες, ας ενώσουμε τις γειτονιές μας, την τοπική κοινωνία, σε ένα παζλ δημιουργικότητας, στηρίζοντας στην πράξη την ιστορικότητα του Φεστιβάλ Παιδιού και τις αξίες που αντιπροσωπεύει».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της κας Πατούλη:

Θέμα: Χορηγία Καλλωπιστικών Φυτών για ανάγκες 40ού Φεστιβάλ Παιδιού

Προς:

Γραφείο Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Αναστάσιου Μαυρίδη

Γραφείο Προέδρου ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Χρήστου Φωτίδη

Αξιότιμοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την ειλικρινή μου πρόθεση να χορηγήσω δεκάδες καλλωπιστικά φυτά για τις ανάγκες του 40ου Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου μας. Ως ευαισθητοποιημένη αιρετή, αλλά και εκπαιδευτικός, θεωρώ χρέος μου να συμβάλω με τη σειρά μου στη στήριξη της διαχρονικότητας, ιστορικότητας, θεσμικότητας, αλλά και εκπαιδευτικής και πολιτισμικής αξίας του Φεστιβάλ Παιδιού που λαμβάνει χώρα στο Άλσος Βαρβαρέσσου. Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύοντας και ευαισθητοποιώντας τους νέους του Δήμου σε περιβαλλοντικές και ευρύτερα παιδαγωγικές δράσεις που συνάδουν με τις αξίες της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και αναπτυσσόμαστε προσφέρω συμβολικά τα εν λόγω φυτά, ευελπιστώντας ότι η αξιοποίησή τους από πλευράς Δήμου και των αρμόδιων φορέων του θα τονώσει το ενδιαφέρον των παιδιών στην επέκταση αντίστοιχων «πράσινων» συνεργιών και στο μέλλον.

Αναμένοντας τη θετική σας ανταπόκριση, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνιση και επικοινωνία, ως προς τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης της χορηγίας.

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων Αττικής, εκπαιδευτικός – φιλόλογος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet