Με πόρους του Δήμου Αμαρουσίου η συντήρηση της Βύρωνος
Ποιότητα Ζωής

Με πόρους του Δήμου Αμαρουσίου η συντήρηση της Βύρωνος

Με ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου η συντήρηση του οδοστρώματος της διαδημοτικής οδού Βύρωνος απαντά η δημοτική Αρχή του Γιώργου Πατούλη σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 (Ανακοίνωση για οδό Βύρωνος) για τον διαδημοτικό δρόμο που συνδέει Μαρούσι, Πεύκη και Ηράκλειο Αττικής.

Στην ανακοίνωσή της, η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου αναφέρει:

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε η δημοτική κίνηση Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Πρώτον: Ο Δήμος Αμαρουσίου, με ίδιους πόρους από τον προϋπολογισμό του, προχώρησε στη συντήρηση του οδοστρώματος της  διαδημοτικής οδού Βύρωνος, που συνδέει τον Δήμο Αμαρουσίου με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Δεύτερον: Οι επανειλημμένες επισημάνσεις του Δήμου Αμαρουσίου προς την Περιφέρεια για την αναγκαιότητα ανακατασκευής της οδού και τη διάθεση των σχετικών κονδυλίων απέβησαν άκαρπες, παρά τις αρχικές υποσχέσεις.

Τρίτον: Με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, δόθηκε οριστική λύση στο αίτημα των κατοίκων και επισκεπτών. Θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε στην ανακατασκευή του οδοστρώματος.

Τέταρτον: Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης έγιναν σε όλο το πλάτος της οδού Βύρωνος που έχρηζε συντήρησης χωρίς διακρίσεις, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων των κατοίκων των τριών Δήμων και των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να υλοποιεί έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την περικοπή πόρων από την κεντρική εξουσία προς τους ΟΤΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet