Έντονη δυσοσμία στο κέντρο της Λυκόβρυσης
Ποιότητα Ζωής

Έντονη δυσοσμία στο κέντρο της Λυκόβρυσης

Έντονη δυσοσμία στο κέντρο της Λυκόβρυσης διαπιστώνουν κάτοικοι και έμποροι της περιοχής σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, ο επικεφαλής της οποίας Γιάννης Θεοδωρακόπουλος κάνει έκκληση προς τη δημοτική Αρχή για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στο σημείο να σκεπάζουν τα φρεάτια προκειμένου να περιοριστεί η δυσοσμία και η δημοτική παράταξη κάνει λόγο για «τριτοκοσμικές εικόνες» στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η μπόχα πνίγει το κέντρο της Λυκόβρυσης, οι κάτοικοι σκεπάζουν τα… φρεάτια
Έκκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα

Μια έντονη δυσοσμία «πνίγει» τις τελευταίες ημέρες το κέντρο της Λυκόβρυσης. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και οι έμποροι της περιοχής ανήσυχοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι, διαπιστώνοντας ότι είναι απροστάτευτοι, σκέπασαν με χαρτόνια τα φρεάτια της περιοχής προκειμένου να μετριάσουν την μπόχα. Πραγματικά οι εικόνες στο εμπορικό κέντρο και την κεντρική πλατεία είναι απαράδεκτες, είναι τριτοκοσμικές.

Σκεπασμένο φρεάτιο στο κέντρο της Λυκόβρυσης
Σκεπασμένο φρεάτιο στο κέντρο της Λυκόβρυσης

«Η ζωή έγινε ανυπόφορη και δυστυχώς δεν βλέπουμε να γίνεται κάτι», «δήμαρχο ακούμε και δήμαρχο δεν βλέπουμε», «είναι ώρες που δεν μπορούμε να σταθούμε στο κέντρο», «δύο εβδομάδες είμαστε στο έλεος του Θεού», ανέφεραν στον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης και επικεφαλής της μεγαλύτερης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, πολλοί κάτοικοι απογοητευμένοι από την απουσία των αρμοδίων.

«Κάνουμε έκκληση να υπάρξει κινητοποίηση του Δήμου ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο τεράστιο πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά τόσες ημέρες» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος
Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Και πρόσθεσε: «Δεν φθάνει που οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης υποφέρουν χρόνια από τη βρώμα του Κέντρου Λυμάτων που λειτουργεί τα όρια της Μεταμόρφωσης, πρόβλημα για το οποίο η δημοτική Αρχή, η προηγούμενη και η σημερινή, δεν έκανε τίποτα, ήρθε τώρα κι αυτή η δυσοσμία με τα φρεάτια κι έκανε τη ζωή των κατοίκων πιο δύσκολη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet