Κ. Μπαλδεράνος: Πολιτικό υποχείριο του αντιπεριφερειάρχη ο δήμαρχος
Ποιότητα Ζωής

Κ. Μπαλδεράνος: Πολιτικό υποχείριο του αντιπεριφερειάρχη ο δήμαρχος

Με μια οξύτατη ανακοίνωση, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Κώστας Μπαλδεράνος καταφέρεται κατά των «μικροκομματικών παιχνιδιών», όπως αναφέρει, του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου και του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, σχετικά με το πολυσυζητημένο έργο στο Ο.Τ.9, στη Λυκόβρυση.

Με αφορμή σχετική ανακοίνωση στα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχου (Συνάντηση Τ. Μαυρίδη – Γ. Καραμέρου για τα αναπτυξιακά έργα στην πόλη), ο κ. Κ. Μπαλδεράνος κάνει λόγο για «ψεύδη» και «τριτοκοσμικά επικοινωνιακά παιχνίδια», υποστηρίζει ότι το θέμα του «Πράσινου Σημείου» και των σχεδίων αυτό να εγκατασταθεί στη Λυκόβρυση δεν έχουν εγκαταλειφθεί, ενώ «ξιφουλκεί» κατά του κ. Τ. Μαυρίδη, λέγοντας ότι, για άλλη μια φορά, «αποδεικνύεται άβουλο πολιτικό υποχείριο στα εξωθεσμικά σχέδια του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου για τον Δήμο μας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κ. Μπαλδεράνου:

Με αφορμή την ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα κ. Γιώργου Καραμέρου για τη συνάντησή του με τον δήμαρχο κ.Τάσο Μαυρίδη στο έργο που υλοποιείται στο Ο.Τ.9 της Λυκόβρυσης, τα ποσά αλλά και τα έργα που αναφέρονται, έχω να επισημάνω τα εξής:

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης κάνει χρήση μικροπολιτικών και τριτοκοσμικών επικοινωνιακών μέσων και αντιμετωπίζει τους πολίτες του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σαν ιθαγενείς που νομίζει ότι μπορεί να τους κουνάει από μακριά καθρεφτάκια, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει.

Αναφέρει και επαίρεται για μια σειρά έργων από τα οποία τα μισά αποτελούν απλή αναγραφή αριθμητικών, καλών ελπίζω, προθέσεων και τα άλλα μισά έργα προηγουμένων διοικήσεων που προσπαθεί να τα καρπωθεί για προσωπικό του πολιτικό όφελος.

Χρησιμοποιεί το έργο στο Ο.Τ.9, ως προπέτασμα καπνού δήθεν προσφοράς, κάνοντας αναφορά ατυχώς σε πλήρη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια -ουδέν ψευδέστερον- αλλά και σε φουσκωμένο κόστος έργου.

Επαναφέρει, παρεμβαίνοντας εκτός των ορίων αρμοδιότητάς του, το θέμα του «Πράσινου Σημείου», αποκρύπτοντας εντέχνως να αναφέρει τον χώρο που αυτό θα δημιουργηθεί.

Αλήθεια κ. αντιπεριφερειάρχα εξακολουθεί ο πίνακας έργων της Περιφέρειας Αττικής να αναφέρει ως «Πράσινο Σημείο» το Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης; Μήπως επαναφέρατε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και το διορθώσατε; Πολύ θα θέλαμε να το μάθουμε!!!

Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τυχαίο το διπλό «χτύπημα» Καραμέρου – Μαυρίδη, όπου ο μεν πρώτος επαναφέρει το θέμα του «Πράσινου Σημείου» και ο δε δεύτερος την ίδια στιγμή πετά τη «φωτοβολίδα» ότι το Κλειστό Γυμναστήριο για να ολοκληρωθεί χρειάζεται 2.000.000 ευρώ.

Ο κ. Καραμέρος οφείλει επιτέλους να πει αλήθειες, αντί να κάνει περιοδείες δημοσίων σχέσεων από Δήμο σε Δήμο και ας ξεκινήσει τις αλήθειες από το «Πράσινο Σημείο». Ποιος θα χωροθετήσει; Πότε; Στη βάση ποιας μελέτης;

Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κ. Μαυρίδης. Στη βάση ποιας μελέτης προέκυψαν τα 2.000.000 ευρώ για το Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης;

Δυστυχώς για όλους αυτούς που ονειρεύονται τη Λυκόβρυση έναν απέραντο σκουπιδότοπο «έχουν γνώση οι φύλακες» και έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν και τα «ψιλά» γράμματα στις ανακοινώσεις.

Ακόμα μια φορά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης αποδεικνύεται άβουλο πολιτικό υποχείριο στα εξωθεσμικά σχέδια του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου για τον Δήμο μας.

Περιμένουμε αναλυτική ενημέρωση από τον δήμαρχο κ. Τάσο Μαυρίδη, στο Δημοτικό Συμβούλιο της επόμενης Τρίτης και για την αναφορά του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου στο 1.500.000 ευρώ για το «Πράσινο Σημείο», αλλά και για το από πού προέκυψε το ποσό των 2.000.000 για την ολοκλήρωση του Κλειστού Λυκόβρυσης.

ΥΓ.1. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, αλλά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης δεν αποτελεί μια ενιαία «Πόλη», αλλά έναν ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο, όσο και αν κάποιοι υποσκάπτουν την προσπάθεια…

ΥΓ.2. Ίσως να μην έχει και τόση σημασία κ. αντιπεριφερειάρχα, αλλά ως Πόλη με κεφαλαίο το Π αναφέρεται μόνο η Κωνσταντινούπολη. Εκτός και αν τα πολιτικά σας σχέδια και όνειρα εκτείνονται και μέχρι εκεί…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet