14 ελαιόδενδρα μεταφυτεύθηκαν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Ποιότητα Ζωής

14 ελαιόδενδρα μεταφυτεύθηκαν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης προχώρησε στη μεταφύτευση 14 ελαιόδεντρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου. Τα δέντρα παραχώρησε η «ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.» σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, μέσω ενός περιβαλλοντικού προγράμματος που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από περιοχές που απαλλοτριώνονται για την κατασκευή του σιδηροδρομικού δικτύου στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα.

Ελαιόδεντρο - προσφορά της ΕΡΓΑ ΟΣΕ μεταφυτεύθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης - ΠεύκηςΜε τον τρόπο αυτό εγκαινιάζεται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ένα νέο πρόγραμμα περιβαλλοντικής αξιοποίησης του φυτικού κεφαλαίου των περιοχών που απαλλοτριώνονται για τις ανάγκες του έργου. Επίσης, αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη καταστροφή των φυτών ενώ παράλληλα ικανοποιούνται οι ανάγκες για πράσινο του Δήμου και εξοικονομούνται οικονομικοί πόροι αφού δεν θα διατεθούν κονδύλια για αγορά μεγάλων φυτών.Ελαιόδεντρο - προσφορά της ΕΡΓΑ ΟΣΕ μεταφυτεύθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο δήμαρχος Αναστάσιος Μαυρίδης ευχαριστεί θερμά, σε ανακοίνωσή του, για αυτή την ευγενική χειρονομία.

Δείτε τη δήλωση του δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης σχετικά τις μεταφυτεύσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet