Φανάρια – “ανακούφιση” για τους κατοίκους στην οδό Βύρωνος
Ποιότητα Ζωής

Φανάρια – “ανακούφιση” για τους κατοίκους στην οδό Βύρωνος

Την τοποθέτηση και λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών στην οδό Βύρωνος, στην Κάτω Πεύκη, χαιρετίζει η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, καθώς πρόκειται για ένα αίτημα που θα συμβάλλει στην ανακούφιση της επί χρόνια επιβαρυμένης από το κυκλοφοριακό περιοχής.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η δημοτική ομάδα αναφέρει:

Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και παραμένει μέχρι σήμερα άλυτο, είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Βύρωνος στην κάτω Πεύκη. Το θέμα έχει απασχολήσει για δεκαετίες τα Δημοτικά Συμβούλια Πεύκης και Αμαρουσίου χωρίς να έχει βρεθεί μέχρι σήμερα η ενδεδειγμένη λύση, η οποία θα αποσυμφορήσει την υπερφορτωμένη σε διερχόμενα αυτοκίνητα αυτή οδό.

Η Δημοτική μας Ομάδα στην από 10/10/15 επιστολή της είχε επισημάνει όλα τα ανοικτά προβλήματα που επί χρόνια υπάρχουν στον δρόμο αυτό και ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής. Μεταξύ των αιτημάτων που είχαμε επισημάνει ήταν και η λειτουργεία  φαναριών διέλευσης πεζών και οχημάτων επί της οδού, τα οποία θα λειτουργούσαν ανακουφιστικά για τους κατοίκους που ζουν πέριξ του πολυσύχναστου αυτού δρόμου.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι το αίτημά μας αυτό ικανοποιήθηκε και σήμερα λειτουργούν σηματοδότες στη διαγράμμιση διέλευσης πεζών επί της Βύρωνος, οι οποίοι θα ανακουφίσουν αισθητά τους κατοίκους της.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην ικανοποίηση αυτού του αιτήματος, προσδοκώντας ότι σύντομα θα βρεθεί μόνιμη ανακουφιστική λύση για όλους. Το ευχόμεθα ολόψυχα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet