Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης σε Ημερίδα Διαχείρισης Απορριμμάτων
Ποιότητα Ζωής

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης σε Ημερίδα Διαχείρισης Απορριμμάτων

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, συμμετείχε την Τετάρτη 18 Μαΐου στη 2η Ημερίδα Διαχείρισης Απορριμμάτων που συνδιοργάνωσαν  η Σουηδική Πρεσβεία και το Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας συζητήθηκαν οι νέες τάσεις, οι τεχνολογίες και οι διαδικασίες στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων, ενώ αναλύθηκαν επίσης και οι βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιεί η Σουηδία και συγκεκριμένα η πόλη Gothenburg, για τη μετατροπή των απορριμμάτων σε ενέργεια. Επίσης, αναλύθηκαν οι προοπτικές στον τομέα της ανακύκλωσης, καθώς και πώς ανταποκρίνονται μεγάλες εταιρείες στη διαχείριση των απορριμμάτων που παράγουν και η μελέτη περίπτωσης της Η&Μ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Τσιρώνης, η Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα, Charlotte Wrangberg, ο πρόεδρος του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου κ. Σαρακάκης, καθώς και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet