Γ. Σταυρόπουλος: Οι κάτοικοι του Ηλιακού Χωριού υποφέρουν στην πολύπαθη οδό Θησέως
Κοινωνία

Γ. Σταυρόπουλος: Οι κάτοικοι του Ηλιακού Χωριού υποφέρουν στην πολύπαθη οδό Θησέως

Ότι «οι κάτοικοι του Ηλιακού Χωριού στην οδό Θησέως, στην Πεύκη, υποφέρουν» τονίζει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού Χωριού, κάνοντας λόγο για κακοτεχνίες στα έργα αποχέτευσης.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του με τίτλο «Οι συγκάτοικοί μας υποφέρουν στην πολύπαθη οδός Θησέως» ο κ. Σταυρόπουλος αναφέρει:

«Ατελείωτες οι κακοτεχνίες και οι μισές εργασίες του αναδόχου εργολάβου στα έργα αποχέτευσης του οικισμού μας. Σας είναι γνωστές οι κακοτεχνίες από τις καταγγελίες του συλλόγου όσο και από τις καταγγελίες των συγκατοίκων μας.

Πάντου σε όλο το Η.Χ (εκεί που έγιναν έργα) υπάρχουν προβλήματα κακοτεχνιών. Οι ταλαιπωρίες των συγκατοίκων μας μεγάλες και σε κάποιες περιπτώσεις πολύ μεγάλες και κυρίως σοβαρές.

Τα προβλήματα όμως στην οδό Θησέως έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και ανοχής. Οι συγκάτοικοι μας εκεί βρίσκονται σε απόγνωση εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο εργολάβος εξαφανίστηκε από τον οικισμό μας από τις αρχές του Ιουλίου του 22. Στα “κατορθώματά του” είναι ότι μπόρεσε να καταστρέψει τους κυβόλιθους και αμέσως μετά τα παράτησε εδώ και 7 μήνες τον δρόμο εντελώς ξεκοιλιασμένο. Παράτησε – εξαφανίστηκε από όλο τον οικισμό.

Η σκόνη παντού και οι λακκούβες επικίνδυνες. Σα και δεν έφταναν τα παραπάνω, ξεκίνησαν τα έργα οικοδόμησης του Δημοτικού Σχολείου.

Πολύ κακώς έγινε που επιλέχθηκε από τον εργολάβο και δυστυχώς και από εσάς η οδό Θησέως (πάρα τα χάλια και τις εκκρεμότητες που είχε και έχει) για να περνάνε τα βαρέα οχήματα που μεταφέρουν τους τεράστιους προκατασκευασμένους όγκους.

Τώρα με τις (βροχές κ.λπ.) όλα όσα σας περιγράφουμε πιο πάνω έχουν γίνει εντελώς εφιαλτικά για τους εκεί συγκατοίκους μας. Σας είχαμε προτείνει για εναλλακτική λύση. Την πρόσβαση των φορτηγών από την οδό Ελ. Βενιζέλου και από την Ηλίου.
Σημασία δεν μας δώσατε και είστε εσείς που επιτρέψατε να διέρχονται τα βαρέα οχήματα από την Θησέως.

Είστε όμως ακόμα οι αρμόδιοι για να πάρετε κάποια έστω μέτρα σχετικής βελτίωσης της πολύ άσχημης κατάστασης.

Τα τεράστια φορτηγά συνεχώς προκαλούν ζημιές (κυρίως λακκούβες). Μπορείτε και έχετε αυτή την δυνατότητα. Υποχρεώστε επιτέλους τον ανάδοχο εργολάβο του σχολικού έργου να έχει συνεργείοκαι να παρεμβαίνει άμεσα για να διορθώνει τις βλάβες και λακούβες που προκαλούν τα φορτηγά.

Σας καλώ να μην αγνοήσετε και αυτή την πρότασή μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet