Δήμος Μπροστά+: Καλό ταξίδι στον οικονομικό μετανάστη δημοτικό σύμβουλο Στ. Μονεμβασιώτη
Λυκόβρυση - Πεύκη

Δήμος Μπροστά+: Καλό ταξίδι στον οικονομικό μετανάστη δημοτικό σύμβουλο Στ. Μονεμβασιώτη

Ως «οικονομικό μετανάστη» χαρακτηρίζει τον έως χθες δημοτικό σύμβουλό της Σταύρο Μονεμβασιώτη, η παράταξη Δήμος Μπροστά+, μετά την προσχώρησή του στην παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Πριν από την ανεξαρτητοποίηση του Σταύρου Μονεμβασιώτη από τη δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+, είχε πράξει τα κάτωθι:

1. Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης είχε βγει εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου την ώρα την ψήφισης της  τροποποίησης προϋπολογισμού του Δήμου του 2019, με αποτέλεσμα να περάσει το θέμα λόγω της απουσίας του, με 16 ψήφους υπέρ και 15 κατά.

Προφανώς, ο Σταύρος Μονεμβασιώτης εγκρίνει την οικονομική πολιτική του Τάσου Μαυρίδη, που έχει μειώσει το ταμείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πάνω από 400.000 ευρώ μόνο μέσα σε ένα έτος. Ας βγει να υποστηρίξει το αντίθετο.

Bonus 1: Εντελώς τυχαία εκείνη την περίοδο μία από τις πρώτες αποφάσεις της δημοτικής αρχής του Τάσου Μαυρίδη, ήταν να φέρει το θέμα μετακίνησης περιπτέρου στο Τοπικό και Δημοτικό Συμβούλιο. Έχει καμία σχέση ο Σταύρος Μονεμβασιώτης με το συγκεκριμένο θέμα; 

2. Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης, όντας μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, είχε ψηφίσει θετικά, δηλαδή υπέρ της εισήγησης του Τάσου Μαυρίδη για την ευτελή εκμίσθωση του Ο.Τ.9 (Πολυχώρος Λυκόβρυσης), όταν για το ίδιο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε ψηφίσει όχι, καθώς είναι επίσημη θέση της παράταξης η μη παραχώρηση του Ο.Τ.9, αλλά η ιδιόχρησή του από τον Δήμο.

Προφανώς ο Σταύρος Μονεμβασιώτης θεωρεί ότι το ποσό των 1.300 ευρώ αντικατοπτρίζει την αξία ενός ακινήτου 500τ.μ. και μιας επένδυσης 15 εκατ. ευρώ, ενώ θεωρεί ότι από τη Λυκόβρυση λείπει μια ακόμη καφετέρια.

Bonus 2: Μήπως ο Σταύρος Μονεμβασιώτης διαπραγματεύεται ως ιδιοκτήτης του γηπέδου της Πεύκης; Ας βγει να υποστηρίξει το αντίθετο.

3. Είχε ψηφίσει υπέρ της διενέργειας του διαγωνισμού των «χρυσών κάδων», αλλά και της κατακύρωσής του, όπως επίσης και κατά των ενστάσεων που είχε θέσει εργαζόμενος και μέλος της Επιτροπής Διαγωνισμού. Σημειωτέων, ότι ο εν λόγω διαγωνισμός προβλέπει την προμήθεια κάδων σε τιμή διπλάσια (300€), από προηγούμενο διαγωνισμό.

4. Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης απείχε από την ψηφοφορία για συζήτηση θέματος προ ημερήσιας διάταξης με τίτλο «Λήψη μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού», ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης Δήμος Μπροστά+ το είχαν ψηφίσει.

Προφανώς ο Σταύρος Μονεμβασιώτης υποστηρίζει ότι δεν απαιτούνται μέτρα στήριξης για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. Αυτό ακριβώς που υποστηρίζει και η δημοτική αρχή, που έχει καταψηφίσει δύο φορές την συζήτηση για λήψη μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet