Δ. Κωνστάντος: Πλήρη στοιχεία για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δ. Κωνστάντος: Πλήρη στοιχεία για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ .- και μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Κωνστάντος, ζητά από τον δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία έχουν παραχωρηθεί κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη επιστολή.

ΠΕΥΚΗ – 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

ΠΡΟΣ: Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΚΙΑΝΟ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ

ΘΕΜΑ: ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή ο δημοτικός μας συνδυασμός παρακαλεί για τη δημοσιοποίηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, του καταλόγου των υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων που έχουν παραχωρηθεί σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα, τα τετραγωνικά μέτρα χρήσης, η ημερομηνία έναρξης, η αποζημίωση όλων των τύπων (τετραγωνικά μέτρα, ποσοστό επί των εισπράξεων) και η ονομασία της επιχείρησης.

Στη διάρκεια των Δημοτικών Συμβουλίων που ακολούθησαν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με το θέμα αυτό, με αφορμή τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα υπήρξε και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον με σχετικά ρεπορτάζ.

Είναι προφανές ότι η τήρηση όλων των σχετικών κανονισμών από τους επαγγελματίες, διασφαλίζει τα οικονομικά έσοδα του Δήμου μας, πιστοποιεί την ανταποδοτική παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων και διασφαλίζει την αποφυγή αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους τομείς.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων θα προσφέρει μία κοινά αποδεκτή βάση για τη συναγωγή αξιόπιστων συμπερασμάτων, προς όφελος του Δήμου μας και του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των επαγγελματιών.

Με εκτίμηση.

Δημήτρης Γ. Κωνστάντος
«Λυκόβρυση Πεύκη .-»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet