Επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Την καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διοργάνωσε ο Δήμος  Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού, Νίκος Γκαραβέλλας, η προϊσταμένη, Σταματούλα Τράνακα, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Janssen, Ευθύμιος Παπαταξιάρχης.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με μια πολύ όμορφα στολισμένη αίθουσα, οι μικροί φίλοι είχαν τη δυνατότητα να χαρούν όλα όσα είχαν ετοιμαστεί για αυτούς, όπως ζωγραφική προσώπου, διαδραστικό παιχνίδι, χορό και πολλά γλυκά. Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρου, που με αγάπη και μεράκι έφτιαξαν και προσέφεραν οι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρείας Janssen, μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ τα παιδιά παρέλαβαν πανέμορφα δώρα που διάλεξαν για κάθε ένα από αυτά, γονείς και μαθητές του ιδιωτικού σχολείου St.Catherine’s.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση με χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ροφήματα, τα οποία ήταν μια ευγενική προσφορά της εταιρείας «Βίκος».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση:

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με την οικονομική κρίση να πλήττει καθημερινά πολλούς ανθρώπους, αξίες όπως η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη είναι πολύ σημαντικές. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Janssen, που έχει βοηθήσει πολύ τον Δήμο μας, όπως και τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τη διοίκηση του St.Catherine’s.

»Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία Βίκος για τη χορηγία και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση, αλλά και κάθε συμπολίτη μας, που μας τίμησε με την παρουσία του.

»Ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη από υγεία και αγάπη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet