Ημερίδα για την τοπική αγορά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ημερίδα για την τοπική αγορά

Πρωτοβουλία για την έκθεση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν η τοπική αγορά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης αναλαμβάνει η δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η νέα πολυσυλλεκτική και ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ανοίγει και συζητά ένα μεγάλο θέμα: Την κρίση της Τοπικής Αγοράς και των Ελεύθερων Επαγγελματιών του Δήμου μας.

 Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: «Η τοπική αγορά αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη ζωή του τόπου μας»

Η διοργάνωση ειδικής ημερίδας για το θέμα αυτό, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00, στην αίθουσα «Μαν. Αναγνωστάκης», δεν αποσκοπεί μόνο στην ανάλυση του προβλήματος, αλλά και στην κατάθεση προτάσεων και λύσεων που θα κληθεί να υλοποιήσει η νέα δημοτική αρχή, η οποία θα προκύψει από τις εκλογές του Μαϊου 2014.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα αφού η τοπική αγορά αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη ζωή του τόπου μας. Και δεν στεκόμαστε μόνο στα καταστήματα της περιοχής μας, αλλά εξετάζουμε και το θέμα των ελεύθερων επαγγελματιών που είτε δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου μας, είτε εκτός, αλλά είναι κάτοικοι της Λυκόβρυσης και της Πεύκης», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και πρόσθεσε:

«Παρεμβαίνουμε γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της τοπικής αγοράς και στον καθοριστικό ρόλο που παίζει στην τοπική κοινωνία. Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς, με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Δήμος έχει υποχρέωση να κινητοποιείται γιατί είναι προς το συμφέρον όλης της πόλης. Όλοι μαζί ενωμένοι, με κοινό όραμα και με σχέδιο, μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

Από πλευράς ομιλητών, το πρώτο ρόλο θα έχουν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκος Πανέτας, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πεύκης-Λυκόβρυσης Στάθης Ντζουροπάνος (Λυκόβρυση) και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Πιπερίγκος (Πεύκη), ενώ θα υπάρχουν παρεμβάσεις και προτάσεις από εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet