Η Μ. Γώγου στο εμπορικό κέντρο
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η Μ. Γώγου στο εμπορικό κέντρο

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γώγου, συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Λυκόβρυσης – Πεύκης, επισκέφτηκε το περασμένο Σάββατο το εμπορικό κέντρο της Πεύκης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος επαγγελματιών και δημοτών της πόλης. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “η κ. Γώγου είναι γνωστό ότι έχει δώσει επανειλημμένα έμφαση στην αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς και στη δημιουργία ενός σύγχρονου εμπορικού κέντρου, με σκοπό οι επαγγελματίες της πόλης μας να αποκτήσουν πλέον τη θέση που τους αρμόζει μέσα στα δημοτικά πράγματα τις πόλης”.

Κατά την επίσκεψή της στο εμπορικό κέντρο η κ. Μ. Γώγου δήλωσε:

«Βρίσκομαι σήμερα στο εμπορικό κέντρο της Πεύκης ΑΛΚΟ για να επισημάνω ότι ως νέα δημοτική αρχή θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μεταμορφώσουμε την εικόνα του Δήμου και πρωτίστως του κέντρου του. Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής του δημότη, του κατοίκου, του καταναλωτή και του επιχειρηματία βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες μας.

»Σε ό,τι αφορά στους επαγγελματίες της πόλης μας είμαι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι στο υπό κατάρτιση πρόγραμμά μας βρίσκονται επεξεργασμένες ιδέες και προτάσεις που θα αναζωογονήσουν την εμπορική κίνηση προς όφελος όλων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet