Και ο «Επικοινωνία 94FM» στην ημερίδα Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Και ο «Επικοινωνία 94FM» στην ημερίδα Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην ημερίδα Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετέχει ο «94FM, το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, καλύπτοντας ζωντανά τα όσα θα γίνουν στις 24 Φεβρουαρίου 2020, στον χώρο του δημοτικού Κολυμβητηρίου της Λυκόβρυσης.

Στόχος της ημερίδας είναι αφ’ ενός να φέρει τους ανθρώπους της αγοράς των Βορείων Προαστίων πιο κοντά στην τοπική κοινωνία και αφ’ ετέρου να αποτελέσει βήμα ανταλλαγής απόψεων και κατευθύνσεων για νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και επενδύσεων.

Ο αρμόδιος για την Επιχειρηματικότητα αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, επισκέφθηκε το δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής για να συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Νίκο Μπάμπαλο, και να του ζητήσει τη συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στην ημερίδα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, με σημείο εκκίνησης την επικείμενη δράση, να τονώσουν την ήδη θεμελιωμένη συνεργασία τους, δίνοντας βαρύτητα στα θέματα επιχειρηματικότητας, ώστε, συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους, να βοηθήσουν αμφίδρομα την αγορά: να δοθούν δηλαδή περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης στις τοπικές επιχειρήσεις, δημιουργώντας έτσι νέες θέσεις εργασίες για τους νέους, κυρίως, των δήμων της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Ιωάννου μίλησε στον «Επικοινωνία» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές» για την ημερίδα Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet